MEDIA

Η "μάχη" της ΑΕΚ στη Nova!

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μην χάσετε την Τρίτη 14/8 (21:00) τη ρεβάνς των πρωταθλητών Ελλάδας απέναντι στην πρωταθλήτρια Σκωτίας, Σέλτικ

Ο δρόμος της ΑΕΚ για τα play offs του UEFA Champions League περνάει αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 14 Αυγούστου, στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD στο Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr, τον επαναληπτικό αγώνα ΑΕΚ – Σέλτικ για τον 3 προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με όπλο την ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Γλασκώβη και τη συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων τους στο ΟΑΚΑ, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Σκωτίας προκειμένου να βρεθούν στα play offs του UEFA Champions League εκεί όπου και θα αντιμετωπίσουν το νικητή της αναμέτρησης Μάλμε – Βιντεότον.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα από σήμερα Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 16:25 με τη συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ. Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Μιχάλης Μπακάκης μιλάνε για την προσπάθεια της ομάδας τους να πάρει το εισιτήριο για τα play offs του UEFA Champions League. Η συνέντευξη Τύπου της «Ένωσης» θα προβληθεί από το Novasports24HD, από τα social media (Facebook & YouTube) και από το WebTV του Novasports.gr σε παρουσίαση των Γιαννίκου Δούσκα και Άγγελου Στυλιάδη.

H συνέχεια είναι την Τρίτη 14 Αυγούστου από τις 20:00 με το Pre Game από το ΟΑΚΑ που θα προβληθεί από το Novasports2HD, από τα social media (Facebook & YouTube) και από το WebTV του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γιώργου Λιώρη με όλα τα τελευταία νέα και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD η μετάδοση της αναμέτρησης ΑΕΚ - Σέλτικ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη, Γιαννίκου Δούσκα. Μετά το τέλος αγώνα θα προβληθεί στο Novasports2HD το Post Game με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ