MEDIA

Η Λάρισα της σεζόν 1984-1985 στο NovasportsstoriesHD

Η Λάρισα της σεζόν 1984-1985 στο NovasportsstoriesHD

Την Τρίτη (31/10, 22:00) στο NovasportsstoriesHD θα προβληθεί το τρίτο επεισόδιο της μεγάλης συμπαραγωγής ΕΡΤ – Νova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου» που είναι αφιερωμένο στη Λάρισα της σεζόν 1984-1985. (VIDEO)

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 22:00, όλοι οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novas portsstoriesHD το τρίτο επεισόδιο της μεγάλης συμπαραγωγής ΕΡΤ – Νova, « Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου» που είναι αφιερωμένο στη Λάρισα της σεζόν 1984- 1985. Το αφιέρωμα θα προβληθεί και σε επανάληψη την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 23:00.

Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στο ξεκίνημα του παραμυθιού της "Βασίλισσας του Κάμπου", όταν και ήρθε το πρώτο τρόπαιο στον Πηνειό, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ στον τελικό που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Στην κάμερα των καναλιών Novasports, μιλούν οι πρωταγωνιστές του θριάμβου, Γιάννης Βαλαώρας, Μιχάλης Ζιώγας, Δημήτρης Παραφέστας και άλλοι που συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν στιγμιότυπα από την πορεία της Λάρισας εκείνη τη σεζόν, ενώ θα ακουστούν και άγνωστες ιστορίες των «βυσσινί».

Η συμπαραγωγή της ΕΡΤ με τη Nova, « Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», είναι μια ποδοσφαιρική - αθλητική βιβλιοθήκη, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, που θα συνδυάσει το πολύτιμο αθλητικό τηλεοπτικό αρχείο της ΕΡΤ με το αποκλειστικό υλικό που δημιούργησε και εξασφάλισε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports.

Οι Έλληνες φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορία του επαγγελματικού ελληνικού ποδοσφαίρου από τη γέννηση του, τη σεζόν 1979-80 έως τις μέρες μας. Η σειράεκπομπών θα προβληθεί σε χρονικό ορίζοντα τριών ετών με τους ποδοσφαιρικούς μας ήρωες να μας συγκινούν ενώ διηγούνται άγνωστες ιστορίες από τα «ρομαντικά» χρόνια που αγωνίζονταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ