MEDIA

Η κλήρωση της Εθνικής και το αφιέρωμα στον ΠΑΟΚ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η (διπλή) μετάδοση της κλήρωσης ενόψει Μουντιάλ 2018 και το πρώτο επεισόδιο της "Ιστορίας του ποδοσφαίρου". Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ελβετία, Ιταλία, Κροατία ή Δανία; Την Τρίτη στις 15:00 το Cosmote Sport 1 αλλά και το Eurosport μεταδίδoyn live την κλήρωση των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η Εθνική μας θα μάθει αντίπαλο…

Tα πρώτα ματς θα διεξαχθούν 9, 10 και 11 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς 12, 13 και 14 Νοεμβρίου. Η στήλη ρισκάρει πρόβλεψη: Δανία.

Το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ της σεζόν 1984-1985 στο NovasportsstoriesHD

Αύριο Τρίτη 17 Οκτωβρίου στις 22:00, οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο NovasportsstoriesHD το πρώτο επεισόδιο της μεγάλης συμπαραγωγής ΕΡΤ – Νova, «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου» που είναι αφιερωμένο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ την σεζόν 1984-1985. Η εκπομπή θα μεταδοθεί και σε επανάληψη την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 23:00.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μιλάνε στην κάμερα των καναλιών Novasports, βασικοί συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου, όπως οι Κώστας Ιωσηφίδης, Χάρης Μπανιώτης, Απόστολος Τσουρέλας, Βασίλης Βασιλάκος, Γιώργος Κωστίκος, Κώστας Αλεξανδρίδης, Κώστας Μαλιούφας, Χρήστος Δημόπουλος, Ράντε Πάπριτσα και οι Γιώργος Κούδας, Μλάντεν Φορτούλα που εκείνη τη σεζόν είχαν τελειώσει την καριέρα τους αλλά ανήκαν στο επιτελείο της ομάδας. Οι παλιές του δόξες του ΠΑΟΚ, θυμούνται ιστορίες του παρελθόντος που δεν έχουν ακουστεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, ενώ το αφιέρωμα περιλαμβάνει επίσης στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια της πορείας του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν 1984-1985.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ