MEDIA

Η κάλυψη του Παναθηναϊκός– Ολυμπιακός

Η κάλυψη του Παναθηναϊκός– Ολυμπιακός
EUROKINISSI SPORTS

Πού θα δούμε και που θα ακούσουμε τον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr Basket League; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ο δεύτερος τελικός της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, η συνέντευξη του Τάσου Αυλωνίτη και οι μεταδόσεις της Nova στο τηλεοπτικό μενού.

Ο Τάσος Αυλωνίτης στον Sport24 Radio 103,3

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός την Πέμπτη (01/06) στις 10:00 θα βρεθεί στο στούντιο του Sport24 Radio και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και τον Γιάννη Φιλέρη. Η σεζόν που ολοκλήρωσε στην Σκωτία με τη Χαρτς, το ελληνικό πρωτάθλημα και το μέλλον του στους 103,3!

Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός στον Sport24 Radio 103,3!

Ο δεύτερος τελικός της Stoiximan.gr Basket League, Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός #pazeidynata στον Sport24 Radio! Απευθείας μετάδοση του ντέρμπι, σχόλια, ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών στους 103,3.

Την Πέμπτη (01/06, 21:00) Παναθηναϊκός Superfoods και Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τους "ερυθρόλευκους" να προηγούνται 1-0 στη σειρά, ενώ οι "πράσινοι" αναζητούν την ισοφάριση, ώστε να ξαναμπούν δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου. Γιώργος Οικονόμου και Γιάννης Λαμπίρης θα είναι στην μετάδοση. Θα ακολουθήσουν σχόλια, ρεπορτάζ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο λόγος περνάει στους ακροατές, μέσα από την εκπομπή "Ξέρεις από μπάλα;" με τους Ηρακλή Αντύπα και Χρήστο Σούτο, ενώ από τις 02:00 έως τις 06:00 μπαίνει στο στούντιο και... κάνει παιχνίδι ο Σωτήρης Γεωργίου.

Τηλεοπτικά από τη Nova

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2 τον 2ο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και στον Ολυμπιακό. Στην περιγραφή του "αιώνιου" ντέρμπι από το κλειστό του ΟΑΚΑ "Νίκος Γκάλης" θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ οι Χρήστος Καούρης και Νικήτας Αυγουλής. Οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 20:00 με το pre game στο Novasports 1 στο πλαίσιο της εκπομπής "Ώρα των Πρωταθλητών" που θα βγει εξ ολοκλήρου από το κλειστό του ΟΑΚΑ σε παρουσίαση των Χρήστου Καούρη, Δώρας Παντέλη και ανάλυση του κόουτς Βασίλη Φραγκιά, ενώ θα υπάρχουν και καλεσμένοι.

Φείδων Άργους-ΠΑΟΚ στο telesport.gr

H κυριαρχία και η πείρα (ΠΑΟΚ) θα τεθούν αντιμέτωπες με το πάθος και τον ενθουσιασμό του πρωτάρη (Φείδων Άργους) στον ποδοσφαιρικό τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, που θα διεξαχθεί στo Ενωσιακό Γήπεδο Βοιωτίας (Αγ. Σπυρίδων Ορχομενού) την προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου στις 18:00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από το telesport.gr.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ