MEDIA

H ιστορία της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας της Αλίκης!

H ιστορία της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας της Αλίκης!

H ιστορία της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας της Αλίκης. Ποια εκπομπή θα την αναφέρει; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι οικοδεσπότες του «DOT» του ΣΚΑΪ (κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:00) σχολιάζουν μαζί με τον γνωστό καυστικό παρουσιαστή του «Rodeo». Βαγγέλη Περρή, την επικαιρότητα και ο ίδιος εξηγεί γιατί περιμένει το επόμενο «Survivor».

Η life coach, Μάρεα Λεουτάρη, δείχνει πώς να απομακρύνουμε τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή μας ενώ η Μαρία Χολέβα προτείνει στις μαμάδες το πιο χαλαρωτικό βρεφικό μασάζ για τα μωράκια τους. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ιδιαίτερες απολαυστικές λιχουδιές. Η Θάλεια Γιαννακοπούλου παρουσιάζει ένα θέμα που αφορά τις γυναίκες αλλά σίγουρα θα κεντρίσει και το αντρικό ενδιαφέρον.

Μια ιδιαίτερη στιγμή στο «DOT» είναι η παρουσίαση της ιστορίας της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη μέσα από σπάνια πλάνα.

Την Κυριακή στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου κάθεται η Βίκυ Σταυροπούλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός περιγράφει πώς βρέθηκε στο δρόμο της υποκριτικής και μιλάει για τις σχέσεις της με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

H ιστορία της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας της Αλίκης!

Την παρέα του «DOT» συμπληρώνει αυτή την Κυριακή ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μιλάει για το «Survivor» και κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή του μετά το reality. Ο Γιάννης Αποστολάκης φροντίζει για άλλη μια φορά τη γεύση μας και ετοιμάζει μια αλμυρή και μια γλυκιά συνταγή, ανάλογα την όρεξή μας. Ο Γιώργος Πανόπουλος κάνει προβλέψεις και αναλύει τι φέρνει το 2018 για κάθε ζώδιο.

Η χειρούργος ωτορινολαρυγγολόγος Ειρήνη Μάντζαρη περιγράφει τον καλύτερο τρόπο για να διορθώσουμε το στραβό διάφραγμα. Τέλος, η Μαρία Χολέβα μιλάει για την ατοπική δερματίτιδα στα βρέφη, ένα θέμα που αγγίζει όλες τις μαμάδες.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ