MEDIA

Η EuroLeague συνεχίζεται σε Sport24 Radio, Nova και ΕΡΤ

Η EuroLeague συνεχίζεται σε Sport24 Radio, Nova και ΕΡΤ

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την κάλυψη των αγώνων Μπασκόνια – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Ρεάλ.

Απόψε στις 22:00 ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει εκτός έδρας, την Μπασκόνια. Στη μετάδοση και το ρεπορτάζ, οι απεσταλμένοι του Sport24 Radio 103,3 στη Βιτόρια, Γιάννης Κουβόπουλος και Γιώργος Οικονόμου. Το πρώτο σχόλιο κάνει ο Γιώργος Συρίγος.

Τηλεοπτικά ο αγώνας του «εξάστερου» μεταδίδεται από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤ HD και το ert.gr σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Την Παρασκευή στις 21:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ. Στη μετάδοση για τον Sport24 Radio 103,3θα είναι οι Γιάννης Φιλέρης και Σπύρος Καβαλιεράτος. Με τη λήξη σχολιάζει, ο Γιώργος Συρίγος.

Τηλεοπτικά μεταδίδεται από Novasports 2 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

Όλα τα άλλα ματς της αγωνιστικής μεταδίδονται live από τα κανάλια Novasports.

Και, την Παρασκευή στις 23:00, οι Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάνος Μίχαλος αναλαμβάνουν δράση στον Sport24 Radio 103,3 με το «103-101», αναλύοντας και σχολιάζοντας ολόκληρη την αγωνιστική της διοργάνωσης, ενώ η ομάδα του σταθμού μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Λίγο μετά τη 01:00, ο Ηρακλής Αντύπας ανοίγει κουβέντα με τους ακροατές, μέσα από την εκπομπή «Ξέρεις από Μπάλα;».

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ