MEDIA

Η COSMOTE TV στο ρυθμό του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος πλησιάζει (12/05, 20.30, COSMOTE SPORT 1HD), και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούν λίγο πριν τη "σέντρα", με τις σημαντικότερες εξελίξεις γύρω από τους διεκδικητές του τροπαίου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Παραμονή του τελικού (Παρασκευή 11/5), οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα "μεταφερθούν" στο ΟΑΚΑ, μέσω του COSMOTE SPORT 1HD, για να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τη συνέντευξη Τύπου των δύο φιναλίστ. Εκεί θα βρίσκεται ο Αντρέα Παλομπαρίνι, για να "μεταφέρει" τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ (16.45) και στη συνέχεια του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου (18.15).

Στις 22.00, στο πλαίσιο της εκπομπής "Ώρα Τελικού", οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα βρίσκονται στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο της COSMOTE TV στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις και θα έχουν κοντά τους τον πρώτο σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης, Μιχάλη Μανιά για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με επίκεντρο τον τελικό του Σαββάτου.

Επίσης, οι συνδρομητές θα απολαύσουν αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Λιβάγια της "Ένωσης" θα εξηγήσει πώς η ομάδα του κατάφερε να βρεθεί και φέτος στον τελικό, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας θα μιλήσει αποκλειστικά για όσα έζησε φέτος με την ομάδα του, στην πορεία του "Δικεφάλου του Βορρά" προς τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα, οι Πάνος Μάλαμας και Μιχάλης Μελισσίδης θα ενημερώσουν τους τηλεθεατές για τα τελευταία νέα των αντιπάλων.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ