MEDIA

H απάντηση Φιλιππάκη στον Γιαννακόπουλο για την "Live Sport"

H απάντηση Φιλιππάκη στον Γιαννακόπουλο για την "Live Sport"

Προσωπική δήλωση εξέδωσε ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας "Live Sport", Γιάννης Φιλιππάκης, μετά τις δηλώσεις του ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στον "Sport24 Radio 103,3".

Με προσωπική δήλωσή του ο ιδιοκτήτης της "Live Sport", Γιάννης Φιλιππάκης, ξεκαθαρίζει ότι η αθλητική εφημερίδα ανήκει σε εταιρεία δικών του συμφερόντων και έχει "μοναδικό χρηματοδότη" τους αναγνώστες της, παίρνοντας θέση για το σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην συνέντευξή του στον Sport24Radio 103,3, όπου είπε μεταξύ άλλων: «Η πρώτη εφημερίδα που έβγαλε το θέμα ήταν ηLive Sport, όλοι ξέρουμε την ιδιοκτησία της και τους χρηματοδότες αυτής της εφημερίδας".

Aναλυτικά η δήλωση του κ. Φιλιππάκη:

"Με έκπληξη πληροφορήθηκα το περιεχόμενο των δηλώσεων που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον ραδιοφωνικό σταθμόSport24 103,3.

Ο κ. Γιαννακόπουλος έκρινε σκόπιμο να αναφερθεί στην εφημερίδα μας αφήνοντας υπονοούμενα με τη φράση «Η πρώτη εφημερίδα που έβγαλε το θέμα ήταν ηLIVESPORT. Όλοι ξέρουμε την ιδιοκτησία της και τους χρηματοδότες αυτής της εφημερίδας». Κάτι αντίστοιχο, δηλαδή, με πρόσφατες τοποθετήσεις και άλλων «παραγόντων» μεγάλων ομάδων. Φαίνεται ότι όλοι έχουν κοινές «πληροφορίες» και κοινή «φιλοσοφία» επί του θέματος. Καθόσον γνωρίζω, ιδιοκτήτης τηςLIVESPORTείναι η Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 100% δικών μου συμφερόντων.

Αποκλειστικός χρηματοδότης της είναι οι αναγνώστες της, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλες τις εφημερίδες που εκδίδω. Όποιος έχει διαφορετική άποψη, πόσο δε μάλλον διαφορετική πληροφόρηση, θα τον ακούσουμε με ενδιαφέρον. Για την ώρα, απλώς ενημερώνουμε ότι επιφυλλασόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Ι. Φιλιππάκης

ΥΓ1: Θα έπρεπε, ως επιχειρηματίας ο οποίος ασχολείται με τα ΜΜΕ, ο κ. Γιαννακόπουλος να γνωρίζει ότι οι κανονικοί δημοσιογράφοι δεν ζητούν άδεια για το ποια θέματα θα δημοσιεύσουν. Εκείνο που οφείλουν να πράττουν, τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, είναι να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους και να προχωρούν στη δημοσίευση. Ο,τι ακριβώς δηλαδή έπραξε ηLIVESPORTστις 8 Μαρτίου όταν αποκάλυψε έγκυρα την ύπαρξη του σχεδίου «AthensAliveΟΑΚΑ».

YΓ2: Είναι ενδιαφέρον ότι σελιγότερο από τρεις μήνες που ηLIVESPORTβρίσκεται υπό την ιδιοκτησία μου, αρκετοί αθλητικοί παράγοντες έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους για δημοσιεύματά μας. Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως και αποτελεί σοβαρή απόδειξη ότι η εφημερίδα λειτουργεί απόλυτα δημοσιογραφικά. Θα θέλαμε να τους προτείνουμε να αρχίσουν να το συνηθίζουν...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ