MEDIA

H ανάλυση του Θέμη Καίσαρη στην ΕΡΤ για τους "8" του Champions League

H ανάλυση του Θέμη Καίσαρη στην ΕΡΤ για τους "8" του Champions League

O δημοσιογράφος του Sport24.gr, Θέμης Καίσαρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ για το Champions League και ανέλυσε τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης. (VIDEO)

Το μεσημέρι της Παρασκευής (16/03) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Champions League, με την κληρωτίδα να έχει... κέφια και να βγάζει ενδιαφέροντα ζευγάρια, απ' τα οποία ξεχωρίζουν το Γιουβέντους - Ρεάλ και το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, στο studio της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος του Sport24.gr, Θέμης Καίσαρης, ο οποίος κι ανέλυσε τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα των οχτώ "μονομάχων".

Το πλάνο του Γιούργκεν Κλοπ απέναντι στον Πεπ Γκουαρδιόλα, η Μάντσεστερ Σίτι που είναι μία πραγματική ομάδα, η ανοδική πορεία της Ρεάλ το τελευταίο διάστημα και τα "βαρόμετρα" Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν για τη Γιουβέντους.

Παράλληλα, σχολίασε τα κατορθώματα του Λιονέλ Μέσι, την επιρροή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, στάθηκε στην πορεία της Ρόμα, τόνισε πως η Μπάγερν Μονάχου αποτελεί το μεγαλύτερο ερωτηματικό, ενώ απάντησε στο ποια ομάδα θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ