Η 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ ζωντανά από την Cosmote TV

Η μετάδοση της λαμπερής τελετής θα προβληθεί ταυτόχρονα και με σχολιασμό αλλά και σε πρωτότυπη μετάδοση, στα αγγλικά. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η στιγμή της 90ής τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ πλησιάζει και η μεγάλη κινηματογραφική βραδιά θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 4 Μαρτίου, αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Με καθημερινές ανταποκρίσεις, οι απεσταλμένοι της Cosmote TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης και Χριστίνα Μπίθα θα μεταφέρουν τις σημαντικότερες εξελίξεις πριν την απονομή.

Η τηλεοπτική κάλυψη θα ξεκινήσει στις 23:30 με τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Θα ακολουθήσει το pre show στις 01:30, ενώ στις 03:00 θα ξεκινήσει η 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων Cosmote με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής, θα προβληθεί ταυτόχρονα στο Cosmote Cinema 2 με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθαπου θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες, αλλά και από το Cosmote Cinema 1 σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους, τη Δευτέρα 5/3 στο Cosmote Cinema 2, από τις 21.00 με το pre-show, και στις 22.00 με την τελετή.

Δεκαοχτώ ταινίες που βρίσκονται ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες, διεκδικούν συνολικά 46 βραβεία και θα προβληθούν το προσεχές διάστημα αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Hashtag #s24media

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24