MEDIA

Η 14η αγωνιστική της Super League παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports

Η 14η αγωνιστική της Super League παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports

Δείτε live και τους 8 αγώνες της 14ης αγωνιστικής το τριήμερο 12-14 Δεκεμβρίου στα κανάλια Novasports.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το τριήμερο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου – Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, τους αγώνες Πανιώνιος - ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, στις 19:30, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη την ΑΕΚ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Μανώλη Βογιατζάκη. Νωρίτερα στις 15:00 ο Ηρακλής θα αναμετρηθεί με τον Πανθρακικό, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Στις 17:15 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν το παιχνίδι Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ των Σπύρου Δημολίτσα και Γιώργου Αργυρόγλου.

Το δεύτερο μέρος της 14ης αγωνιστικής ξεκινάει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα στις 15:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά και Διονύση Στρούμπου. Στις 17:15 θα ακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις. Η Skoda Ξάνθη θα υποδεχθεί τη Βέροια, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Καλλονής με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Στις 19:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Αργυρόγλου. Τέλος, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Κωστή Μπότσαρη.

«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD το πρώτο μέρος της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» και αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα στις 21:30 θα προβληθεί η συνέχεια της εκπομπής με τους Άγγελο Στυλιάδη και Αντώνη Καρπετόπουλο με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν, αλλά και το ρεπορτάζ για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 16:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 19:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Επίσης, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 21:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League. Τέλος, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή με όλο τα τελευταία νέα πριν τον αγώνα Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ και θα συνεχιστεί αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ