Γυρίζει σελίδα ο ΔΟΛ

Τελευταίο φύλλο αύριο, Πέμπτη 10/8 για την εφημερίδα «Τα Νέα» μέχρι την… επανέναρξη του συγκροτήματος. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τέλος εποχής στον ΔΟΛ και… επίσημα. Αύριο, Πέμπτη 10 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν τα «Νέα» και για τουλάχιστον μια εβδομάδα ούτε τα «Νέα», αλλά ούτε το «Βήμα» της Κυριακής, θα κρεμαστούν στα περίπτερα καθώς ξεκίνησε η διαδικασία μεταβίβασης του συγκροτήματος στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ηδη οι εργαζόμενοι των εφημερίδων ενημερώθηκαν για να παραλάβουν τις απολύσεις τους και θα περιμένουν να κληθούν -άγνωστο ποιοι και πόσοι- για να προσληφθούν στο νέο σχήμα. Από την επόμενη Τετάρτη, λένε. Άγνωατο πότε θα επανακυκλοφορήσει το φύλλο, όμως καθότι επισήμως δεν υπάρχει ενημέρωση.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι πρέπει να εκκενώσουν το κτίριο της οδού Μιχαλακοπούλου 80, την έδρα του ΔΟΛ εδώ και 13 χρόνια. Παράλληλα διεκόπη και η λειτουργία των ιστοσελίδων tanea.gr και vima.gr.

Οι εργαζόμενοι θα λάβουν ως αποζημίωση ένα ποσοστό από το τίμημα της επιχείρησης που εκκαθαρίστηκε, όπως είχε γινεί γνωστό από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η δημοπρασία (με υπερθεματιστή τον Βαγγέλη Μαρινάκη) και όπως προβλέπει ο «νόμος Δένδια».

Η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της κάλεσε τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

 

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24