MEDIA

Γιουβέντους-Ρεάλ σε δύο κανάλια και στον Sport24 Radio 103,3

Γιουβέντους-Ρεάλ σε δύο κανάλια και στον Sport24 Radio 103,3

Τι ετοιμάζουν τα κανάλια για τον τελικό του Champions League, ποιος τον περιγράφει για τον Sport24 Radio 103,3 και τι ρεκόρ κάνει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Ο 62ος τελικός του Champions League διεξάγεται αύριο, Σαββατόβραδο (21:45) στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ με τη Γιουβέντους να στοχεύει στον πρώτο της τίτλο από το 1996 και στο φετινό τρεμπλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα από το 1990, και τη Μίλαν του Αρίγκο Σάκι, που θα κάνει το back to back!

Τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μεταδίδει από το Κάρντιφ για τον Sport24 Radio 103,3 ο Αντρέα Παλομπαρίνι! Τηλεοπτικά μεταδίδεται παράλληλα από Cosmote TV και ΕΡΤ.

Η pre game εκπομπή του Cosmote Sport 1 θα ξεκινήσει από τις 19:00 με καλεσμένους και σπέσιαλ ρεπορτάζ, σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου ενώ στο Κάρντιφ ταξίδεψαν οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Στέφανος Αβραμίδης και Γιάννης Κυφωνίδης. Ο Σωτηρακόπουλος μάλιστα θα περιγράψει τελικό του θεσμού για… 22 φορά, «ισοφαρίζοντας» τον πρύτανη της αθλητικής δημοσιογραφίας Γιάννη Διακογιάννη. Ο τελευταίος τελικός που είχε περιγράψει ήταν για την ΕΡΤ το 1991 ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Μαρσέιγ στο Μπάρι. Η Cosmote TV μάλιστα θα κάνει δική της παραγωγή κάλυψης του τελικού στον τελικό με απεσταλμένους, μεγάλο τεχνικό επιτελείο, κάμερες στον αγωνιστικό χώρο αλλά στη ζώνη συνεντεύξεων για τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν και μετά τον αγώνα.

Παράλληλα τον τελικό μεταδίδει και η δημόσια τηλεόραση ΕΡΤ1, την ΕΡΤ HD και διαδικτυακά από το ert.gr σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη και Βασίλη Μπακόπουλου. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «Champions EΡΤ – post game» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή, μ’ όλα τα παραλειπόμενα και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Καλεσμένοι στην εκπομπή είναι ο διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ, Άκης Ζήκος και ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ