MEDIA

ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ η βαθμολογία των παικτών του "Χρηματιστηρίου"

SUPERLEGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Πέμπτη (18/1), και από την επόμενη εβδομάδα κάθε Τετάρτη, το ΕΘΝΟΣΠΟΡ θα δημοσιεύσει τις βαθμολογίες των 100 ποδοσφαιριστών που έχουν συμπεριληφθεί στο "ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ" τού "Γίνε Πρόεδρος".

Κάθε εβδομάδα οι συμμετέχοντες στον μεγάλο διαγωνισμό μπορούν να βλέπουν τους βαθμούς που συγκέντρωσε κάθε ποδοσφαιριστής και αντίστοιχα να προσθέσουν τους βαθμούς που έχουν συλλέξει οι 14άδες που έχουν αποστείλει.

Θυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος (13-15 Ιανουαρίου) και θα τελειώσει με το πέρας της τελευταίας (30ής) αγωνιστικής.

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΒΑΘΜΟΥΣ

1. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΑΣ

Θα κερδίζετε πέντε (5) πόντους για κάθε αγώνα που δεν θα δέχεται γκολ. Για κάθε απόκρουση πέναλτι θα κερδίζετε δέκα (10) πόντους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναφερόμαστε σε απόκρουση πέναλτι, όχι στην περίπτωση που η μπάλα βγει άουτ ή χτυπήσει στο δοκάρι.

Εάν ένας από τους τερματοφύλακές σας σημειώσει γκολ, εξαιρουμένης της περίπτωσης του πέναλτι, κατά την οποία θα κερδίζετε 10 πόντους, θ΄ αποκομίζετε κέρδος 30 πόντων. Εάν πετύχει δύο γκολ (χωρίς πέναλτι) στο ίδιο ματς, τότε θα κερδίζετε 60 πόντους, αν σημειώσει χατ τρικ, ήτοι πετύχει τρία γκολ, τότε θα κερδίζετε 90 βαθμούς, αν βάλει τέσσερα τέρματα, 120 πόντους και αν πετύχει πέντε γκολ, 150 βαθμούς. Από εκεί και πάνω, για κάθε γκολ που θα σημειώνει, θα κερδίζετε +50 βαθμούς.

Για κάθε γκολ που δέχεται ο τερματοφύλακάς σας, σας αφαιρείται ένας (1) πόντος.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που ο τερματοφύλακάς σας αποκρούσει πέναλτι και στην επαναφορά δεχτεί γκολ, κερδίζετε τους δέκα (10) πόντους, αλλά σας αφαιρείται ένας (1) πόντος.

2. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ

Για κάθε αγώνα που η ομάδα του αμυντικού σας δεν δεχτεί γκολ, κερδίζετε τρεις (3) πόντους.

Εννοείται, πως αν έχετε περισσότερους από έναν αμυντικούς από την ίδια ομάδα, κερδίζετε πόντους για τον καθένα ξεχωριστά.

Εάν ένας από τους αμυντικούς σας σημειώσει γκολ, εξαιρουμένης της περίπτωσης του πέναλτι, κατά την οποία θα κερδίζετε 5 πόντους, θ΄ αποκομίζετε κέρδος 10 πόντων. Εάν πετύχει δύο γκολ στο ίδιο ματς, τότε θα κερδίζετε 30 πόντους, αν σημειώσει χατ τρικ, ήτοι πετύχει τρία γκολ, τότε θα κερδίζετε 50 βαθμούς, αν βάλει τέσσερα τέρματα, 70 πόντους και αν πετύχει πέντε γκολ, 120 βαθμούς. Από εκεί και πάνω, για κάθε γκολ που θα σημειώνει, θα κερδίζετε +50 βαθμούς.

Για κάθε γκολ που δέχεται η ομάδα του αμυντικού σας, σας αφαιρείται ένας (1) πόντος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχετε περισσότερους από έναν αμυντικούς από την ίδια ομάδα, αφαιρούνται πόντοι για τον καθένα ξεχωριστά. Ομως, στην περίπτωση που ένας αμυντικός σας, γίνει αλλαγή στο 57’ και η ομάδα του δεχτεί το πρώτο της γκολ στο 58’, ο παίκτης θα βαθμολογηθεί με 3 πόντους, αφού κατά την παρουσία του η ομάδα δεν δέχτηκε γκολ.

3. ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ή ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ

Εάν ένας παίχτης (μέσος ή επιθετικός) πετύχει ένα γκολ, θα κερδίζετε 5 πόντους, αν σημειώσει δύο τέρματα στο ίδιο ματς, θα εισπράττετε 15 πόντους, αν πετύχει χατ τρικ, 30 πόντους, στα 4 γκολ, το κέρδος σας θα είναι 60 πόντοι και στα πέντε, 100 πόντοι. Από εκεί και πάνω, για κάθε γκολ που θα σημειώνει, θα κερδίζετε +50 βαθμούς. Επίσης, αν σημειώσει γκολ με πέναλτι, θα κερδίζετε 5 βαθμούς.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Για κάθε παίκτη σας που έχει βαθμολογηθεί από το "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" με 7, κερδίζετε έναν πόντο, με 8, τρεις πόντους, με 9, πέντε πόντους και με 10, δέκα πόντους.

Επίσης, αν ο παίκτης σας βαθμολογηθεί με 4, θα χάνετε έναν πόντο, αν βαθμολογηθεί με 3, θα σας αφαιρούνται δύο πόντοι, αν βαθμολογηθεί με 2, τρεις πόντοι, αν λάβει 1, πέντε πόντοι και αν βαθμολογηθεί με 0, θα χάσετε 7 πόντους.

Αν ο παίκτης σας χάσει πέναλτι, τότε σας αφαιρούνται τρεις (3) πόντοι. Αν παίκτης σας δεχτεί (ΠΡΟΣΟΧΗ) απευθείας κόκκινη κάρτα θα σας αφαιρούνται πέντε (5) βαθμοί, αν αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες, τότε θα σας αφαιρούνται τρεις (3) πόντοι.

Αν ένας παίκτης σας δεν αγωνιστεί για οποιονδήποτε λόγο, δεν θα βαθμολογείται. Δεν έχει σημασία αν ένας ή περισσότεροι παίκτες σας χρησιμοποιηθούν ως αλλαγή σε κάποιο παιχνίδι. Βαθμολογούνται ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής τους και τη δράση τους στο διάστημα αυτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ 1: Δεν παίζει ρόλο τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές μέχρι πριν από την έναρξη του διαγωνισμού, δηλαδή μέχρι πριν από τη 17η αγωνιστική.

ΠΡΟΣΟΧΗ 2 : Αν ένας αγώνας διακοπεί ή αναβληθεί και δεν συνεχιστεί ή δεν διεξαχθεί το επόμενο 24ωρο, τότε οι παίχτες σας που συμμετέχουν στον αγώνα αυτόν, ΔΕΝ θα βαθμολογούνται. Σε περίπτωση διακοπής ενός αγώνα και συνέχισής τους την επόμενη ημέρα, θα κερδίζετε πόντους από όλους τους παίκτες που θα αγωνιστούν και θα βαθμολογηθούν στο παιχνίδι αυτό.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣΠΟΡ"

Από τις 12 Φεβρουαρίου 2018 και κάθε Δευτέρα το "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" θα δημοσιεύει τα ονόματα των αναγνωστών που προηγούνται στη βαθμολογία. Ετσι θα μπορείτε να βλέπετε σε ποια θέση βρίσκεται κάθε εβδομάδα κατά την εξέλιξη του διαγωνισμού ή πόσο απέχετε από την κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ