MEDIA

Γεωργούντζος live, πόλο εις διπλούν και… Νταμπίζας

Γεωργούντζος live, πόλο εις διπλούν και… Νταμπίζας

Από Μονακό - Γιουβέντους μέχρι… Καλαμάτα - Κερατσίνι στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Καλαμάτας και Κερατσινίου στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος (προημιτελικός) θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα. Το παιχνίδι από το γήπεδο «Σταύρος Παπαδόπουλος» στην Καλαμάτα θα καλυφθεί μέσω του BEST TV σε όλη την Πελοπόννησο, από την συχνότητα του BEST στην COSMOTE TV στη θέση 666 και σε όλο τον κόσμο μέσω live streaming από το best-tv.gr. Επίσης τον αγώνα θα μεταδώσει και ο τηλεοπτικός σταθμός Action24 για όλη την Αττική, και μέσω NOVA στη θέση 115 για όλο τον κόσμο.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 15:30 με το pre-game, θα ακολουθήσει ο αγώνας Καλαμάτα-Κερατσίνι, σε περιγραφή του δημοσιογράφου Σωτήρη Γεωργούντζου, ενώ στο post game θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

Το απόγευμα, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους πρώτους αγώνες της σειράς των αναμετρήσεων Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη για τους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών αλλά και της Α1 πόλο Γυναικών! Στις 18:00 το Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη για τις Γυναίκες μεταδίδεται από το Novasports 2 κι από το ίδιο κανάλι στις 20:00 το… ίδιο ματς για τους Ανδρες.

Η βραδιά έχει και Europa League: Αγιαξ - Λιόν στις 19:45 (και όχι αύριο και η Πέμπτη είναι η «Εθνική ημέρα μνήμης» («Dodenherdenking») για την Πλλανδία, με σειρά εκδηλώσεων προς τιμήν θυμάτων πολέμου. Μεταδίδεται από την Cosmote TV, όπως και το βραδινό Μονακό - Γιουβέντους.

Το Μονακό - Γιουβέντους μεταδίδει και η ΕΡΤ σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου. Αμέσως μετά τη λήξη θα ακολουθήσει η εκπομπή «Champions EΡΤ - post game» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή. Καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι ο Νίκος Νταμπίζας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ