MEDIA

"Γάμος" 24MEDIA με ΕΣΑΚΕ και Σ/Κ τίγκα στο μπάσκετ!

"Γάμος" 24MEDIA με ΕΣΑΚΕ και Σ/Κ τίγκα στο μπάσκετ!

Ακόμα μια σπουδαία συνεργασία για την 24MEDIA, οι μεταδόσεις της πρεμιέρας της Basket League, τα ματς της ΑΕΚ στο Eurocup, άρωμα ΝΒΑ στον ΟΤΕ, η κάλυψη του Grand Prix Ρωσίας και άλλα πολλά. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος.

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 . Αύριο με δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες - εκπλήξεις! Αναμείνατε...

Τηλεθέαση

716.000 ηρωικοί τηλεθεατές είδαν από την ΕΡΤ το Βόρεια Ιρλανδία - Ελλάδα 3-1, με μέση τηλεθέαση 7,1% και μέσο μερίδιο 16,9 %.

Ακόμη πιο ψηλά η 24MEDIA!

Ακόμα μια σπουδαία συνεργασία για την 24MEDIA, το μεγαλύτερο και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο Digital Media στην Ελλάδα! Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το ΝΒΑ και τη συνεργασία με την Euroleague, το Sport24.gr ορίζεται ως ο απόλυτος ψηφιακός μπασκετικός προορισμός μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον ΕΣΑΚΕ! Αναλυτικά εδώ.

"Γάμος" 24MEDIA με ΕΣΑΚΕ και Σ/Κ τίγκα στο μπάσκετ!


"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εν λόγω συνεργασία, η οποία έχει ως στόχο την προώθηση του πρωταθλήματος Α1 Μπάσκετ μέσω του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103,3. Αυτή η συνέργεια αναδεικνύει τόσο το θεσμικό ρόλο της 24MEDIA στο premium περιεχόμενο όσο και την πάγια επένδυσή του ομίλου συνολικά σε τοπικά και διεθνή brands (The Huffington Post Greece, NBA, Euroleague)" τόνισε ο CEO της 24MEDIA, Σταύρος Δρακουλαράκος.

Το... Σ/Κ του μπάσκετ!

Πρώτο τζάμπολ για φέτος αύριο, Σάββατο, στην Basket League, με τα αθλητικά κανάλια της Nova και του ΟΤΕ να καλύψουν όλους τους αγώνες: από τη Nova όλα πλην των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που θα μεταδίδει ο ΟΤΕ TV, ενώ από τα κανάλια Novasports κάθε Σάββατο θα καλύπτονται ως και πέντε αγώνες της κάθε αγωνιστικής λεπτό προς λεπτό, ενώ συνολικά τα κανάλια Novasports θα καλύψουν 170 αγώνες έως και τους τελικούς.

"Γάμος" 24MEDIA με ΕΣΑΚΕ και Σ/Κ τίγκα στο μπάσκετ!


Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο στις 16:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στο Novasports 2 με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ και στις 17:00 θα μεταδοθούν παράλληλα τα ματς Ρέθυμνο - Απόλλων Πατρών, Καβάλα - Λαύριο, Κόροιβος Αμαλιάδας –Τρίκαλα. Από το ΟΤΕ TV θα μεταδοθεί, μέσω του OTE Sport 4, στις 18:00 το ντέρμπι των δικεφάλων ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Την Κυριακή στις 12:30 θα μεταδοθεί από το OTE Sport 4 το Ολυμπιακός - Κολοσσός και στις 17:00 θα προβληθεί από το Novasports 2 το ντέρμπι Άρης – Παναθηναϊκός.

Και Α1 γυναικών στην TV

Οι φίλοι του μπάσκετ, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 16:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD τον αγώνα Παναθηναϊκός – Πρωτέας Βούλας για την 1η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Στην περιγραφή θα είναι ο Αργύρης Στεφανόπουλος, στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Δημολίτσας, ενώ η αναμέτρηση θα προβληθεί από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr.

Σαν σήμερα!

Σαν σήμερα το 1902, εγκαινιάζεται επισήμως η αθλητική δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Η εφημερίδα «Αθήναι» του Γεωργίου Πωπ, ανακοινώνει ότι θα δημοσιεύει δωρεάν ανακοινώσεις των αθλητικών σωματείων, αν φυσικά έχει σχετική ενημέρωση από αυτά (το αλίευσα από το ellinoistorin.gr ).

Eurocup, part 2

Τα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ στο Eurocup, όπως γράψαμε από χθες , θα τα δείχνει η Nova ενώ τα εντός της ΑΕΚ ο ΟΤΕ. Από το OTE Sport 4 θα μεταδοθεί την προσεχή Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ο αγώνας ΑΕΚ - Κράσνι Κρίλια Βόλγκογκραντ (19:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Eurocup.

ΝΒΑ Global Games

Στις υπόλοιπες μπασκετικές διοργανώσεις που φιλοξενεί ο OTE TV, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, την σκυτάλη παίρνει στις 08:30 το πρωί (OTE Sport 4) ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης για τον σπουδαίο αγώνα ανάμεσα στους Λος Άντζελες Κλίπερς και τους Σάρλοτ Χόρνετς, σε απευθείας σύνδεση από την Σένζεν της Κίνας στο πλαίσιο των Global Games του ΝΒΑ. Το μπασκετικό διήμερο θα ολοκληρωθεί στις 03:30 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με τον 4ο τελικό του WNBA ανάμεσα στις Ιντιάνα Φίβερ και της Μινεσότα Λινξ (OTE Sport 4)

Grand Prix Ρωσίας

"Γάμος" 24MEDIA με ΕΣΑΚΕ και Σ/Κ τίγκα στο μπάσκετ!


Μετά την επιβλητική εμφάνιση του Λιούις Χάμιλτον στην Ιαπωνία, όπου ουσιαστικά επανέφερε τις ισορροπίες στη Formula 1, οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου μάχονται, την Κυριακή, επί ρωσικού εδάφους. Το τουριστικό θέρετρο του Σότσι, που έκανε πέρυσι επιτυχημένο ντεπούτο στο καλεντάρι της F1, υποδέχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει στις 14:00 από τον Alpha αλλά και από τον OTE TV.

Εξ αναβολής... Football League

Με τηλεοπτική κάλυψη θα διεξαχθούν στις 14 Οκτωβρίου τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League. Το Πανελευσιανιακός - Παναχαϊκή στις 18:30 και το Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου στις 16:00, αμφότερα από τον OTE TV.

Δωρεάν συμμετοχή ανέργων συναδέλφων στο Μαραθώνιο

Η επιτροπή ανέργων του ΠΣΑΤ εξασφάλισε με την ευγενική αρωγή της WIND RUNNING TEAM δέκα (10) θέσεις για συμμετοχή στον δρόμο των 5.000 χιλιομέτρων, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου 2015. Όποιος άνεργος ή άνεργη συνάδελφος επιθυμεί να τρέξει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, μπορεί να το δηλώσει στην γραμματεία του ΠΣΑΤ ως τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Είδα, άκουσα, διάβασα

Είδα: το διευθυντικό στέλεχος του CNN από την Πάτρα που έχει κερδίσει δύο βραβεία Emmy, στο huffingtonpost.gr .

Ακουσα: τις ατάκες του μήνα (από την Κατερίνα Παναγοπούλου στην athensvoice.gr).

Διάβασα: τα δέκα σημάδια ότι το πρώτο ραντεβού μαζί της είναι και τελευταίο . Ο επιμένων νικά, όμως!

«Μαστορέματα» με Εύα Θεοτοκάτου

"Γάμος" 24MEDIA με ΕΣΑΚΕ και Σ/Κ τίγκα στο μπάσκετ!


Η εκπομπή «Μαστορέματα» επιστρέφει ανανεωμένη, αύριο Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο διακοσμητής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων Ηλίας Καραντωνίου και η ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Θεοτοκάτου από αυτό το Σάββατο θα δείχνουν πώς μπορεί κάποιος να κάνει το χώρο του ομορφότερο, φτιάχνοντας υπέροχα πράγματα μόνοι του. Στην πρεμιέρα της εκπομπής, ο Ηλίας και η Εύα μαστορεύουν στο Ορεινό Καταφύγιο Πάρνηθας Φλαμπούρι, έναν τέλειο προορισμό για όποιον θέλει να ξεφύγει για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αναπνεύσει καθαρό αέρα…

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

"Γάμος" 24MEDIA με ΕΣΑΚΕ και Σ/Κ τίγκα στο μπάσκετ!


Από αύριο, Σάββατο και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:45 το πρωί, το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» αναλαμβάνει να κάνει την καθημερινότητα γιορτή, στον Alpha. Η οικοδέσποινα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει τη συντροφιά εκλεκτών... συγκατοίκων: Παύλος Σταματόπουλος, Πέτρος Κουσουλός, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Στέφανος Μιλάτος. Η συντροφιά μεγαλώνει με τη Νάνσυ Παραδεισάνου, τον dj Μιχάλη Καλφαγιάννη και τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

Social media

Δάκρυα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ