MEDIA

Φουλ μπάσκετ με EuroLeague, BCL και... Γκάλη στη Nova

Φουλ μπάσκετ με EuroLeague, BCL και... Γκάλη στη Nova

H...πορτοκαλί μπάλα έχει την τιμητική στα αθλητικά κανάλια της Nova από την επόμενη εβδομάδα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

EuroLeague, Basketball Champions League και ένα μεγάλο αφιέρωμα στον «Θεό» του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, συνθέτουν το... μπασκετικό σκηνικό στα κανάλια Novasports.

Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ με την εξασφαλισμένη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που από τη φετινή σεζόν και μέχρι το 2020, θα παίζει αποκλειστικά και μόνο στη Nova, κάνει...τζάμπολ το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου.

Πρώτος μπαίνει στη… μάχη ο Ολυμπιακός την Πέμπτη 12/10 (21:00, Novasports1HD) κόντρα στην Μπασκόνια, για να ακολουθήσει την Παρασκευή 13/10 (22:00, Novasports2HD), ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στη Βαρκελώνη.

Κάθε εβδομάδα η Nova θα μεταδίδει όλους τους αγώνες της EuroLeague (συνολικά 240 στη regular season, εκ των οποίων 60 αγώνες Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού), ενώ θα καλύψει φυσικά, τα play offs και το Final Four. Πλαισιωμένη από την δημοσιογραφική ομάδα μπάσκετ και την εκπομπή «Super Euroleague», η κορυφαία διοργάνωση του μπάσκετ υπόσχεται συναρπαστικό θέαμα…

Εκτός όμως από την Euroleague, στα κανάλια Novasports την επόμενη εβδομάδα κάνει πρεμιέρα και το Basketball Champions League με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ και κάθε εβδομάδα οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθούν συναρπαστικούς αγώνες. Να θυμίσουμε ότι η νέα μεγάλη διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ θα παίζει στη Nova μέχρι το 2019.

Τέλος, τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν ένα σπέσιαλ πολυήμερο αφιέρωμα στον Νίκο Γκάλη, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με αφορμή την είσοδό του στο Hall of Fame του παγκοσμίου μπάσκετ. Συνεντεύξεις, δηλώσεις, πλούσιο οπτικό υλικό συνθέτουν μερικά κομμάτια του...παζλ του αφιερώματος της Nova.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ