MEDIA

FOX Sports στη Nova, Champions League στην ΕΡΤ3!

FOX Sports στη Nova, Champions League στην ΕΡΤ3!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος παρουσιάζει τη μεγάλη συμφωνία που έκανε η Nova, τι θα μεταδώσει από… σεντόνι η ΕΡΤ3 και άλλα πολλά!

Ένα μεγάλο και δημόσιο «ευχαριστώ» εκ μέρους μου για τον τρόπο με τον οποίο «αγκαλιάσατε» την εκπομπή του «Mediaρχη», πρώτη στο Sport24 Radio 103,3 όπου τα… είπαμε και θα τα λέμε κάθε Σάββατο, 10 με 11 το πρωί. Πέρασε κάθε προσδοκία!

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

FOX Sports στη Nova, Champions League στην ΕΡΤ3!

Στην πρεμιέρα της εκπομπής μίλησα με τον διευθυντή μάρκετινγκ της Stoiximan.gr, Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στην συμφωνία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα επόμενα σχέδια της εταιρείας στον χώρο του αθλητισμού. Ακούστε τη συνομιλία μας .

Στη Nova το αθλητικό κανάλι FOX Sports HD

Η Nova εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το αθλητικό της πρόγραμμα, φέρνοντας στην Ελλάδα το κανάλι FOX Sports HD για τους συνδρομητές της. Το αθλητικό κανάλι της FOX International Channels (FIC), το οποίο αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των αθλητικών, τόσο σε επίπεδο διανομής σε χώρες, όσο και σε δικαιώματα μετάδοσης αθλητικών διοργανώσεων, έρχεται στη Nova.

FOX Sports στη Nova, Champions League στην ΕΡΤ3!

Το FOX Sports HD έρχεται σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και θα μεταφέρει στους συνδρομητές της Nova, τη μαγεία ορισμένων εκ των δημοφιλέστερων αθλητικών διοργανώσεων παγκοσμίως, όπως NFL (Νational Football League), NHL (National Hockey League), MLB (Major League Baseball), PGA Tour (με περισσότερα από 40 τουρνουά γκολφ κάθε χρόνο), NCAA (National Collegiate Athletic Association) Basketball και Football καθώς και τα μεγαλύτερα αθλητικά μαγκαζίνο για τους φίλους διαφόρων αθλημάτων. Το FOX Sports, είναι γνωστό για τον πρωτοποριακό τρόπο ζωντανής κάλυψης αγώνων, μετάδοσης ειδήσεων και παρουσίασης θεμάτων. Το κανάλι έχει θέσει νέους κανόνες διεθνώς, όσον αφορά στην ποιότητα παραγωγής, στην περιγραφή και στο σχολιασμό των αγώνων από τους μοναδικούς παρουσιαστές του. Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για την ημερομηνία έναρξης προβολής του.

Αποκαλύψεις (;)

Η "Δίκη στον ΣΚΑΪ", με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, «φωτίζει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο απόψε στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή αποκαλύπτει δύο ηχογραφημένες συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ φέρνουν τη μεγάλη ανατροπή και αποκαλύπτουν όσα έμεναν τρία χρόνια στο σκοτάδι».

Νωρίτερα, στις 22:00, έχει «Ντέρμπι» στο Μακεδονία TV με τον Κώστα Χήτα και πολύ παρασκήνιο και απόηχο από το χθεσινό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Champions League Γυναικών στην ΕΡΤ3

Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στις 18:00, από το γήπεδο της Τούμπας τον αγώνα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με τη σουηδική Έρεμπρο, για τη φάση των «32» του Champions League Γυναικών. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της συγκεκριμένης φάσης της διοργάνωσης, καθώς θα υπάρξει ρεβάνς στη Σουηδία. Είναι η πρώτη φορά που μία ελληνική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου συμμετέχει, έχοντας προκριθεί το καλοκαίρι από τη φάση των ομίλων. Στη μετάδοση του αγώνα είναι ο Γιώργος Τραπεζανίδης και στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου, στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μίνος και στον πάγκο της Έρεμπρο, ο Γιώργος Στεργιάδης.

Χάρη…

Επειδή απόψε θα είμαι εκτός TV, καθότι η τίμια ποδοσφαιρική ομάδα του Sport24 με απέκτησε και οφείλω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες, please ενημερώστε με τι θα χάσω από το αποψινό!

Mega προβλήματα

Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, έπειτα από ανακοίνωση της εταιρίας για σχεδιαζόμενες περαιτέρω περικοπές μισθών που θα αγγίζουν το 20%. Αναλυτικά στο news247.gr .

Μας αφορά όλους

Η ομάδα του Facebook RefugeesWelcome GR έχει αναρτήσει έναν διαδραστικό χάρτη στην πλατφόρμα Google Maps, στον οποίο απεικονίζονται τα σημεία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του χάρτη, παρατίθενται στοιχεία από διαφορετικές συλλογικότητες ή από χρήστες που γνωρίζουν τα σημεία. Παράλληλα παρακινούν τους χρήστες του Facebook και της Google Maps να προτείνουν αλλαγές για τυχόν λάθη ή προσθήκες μέσω της σελίδας RefugeesWelcome GR, καθώς η δυνατότητα επεξεργασίας των σημείων αφαιρέθηκε, επειδή παραποιήθηκαν κάποια σημεία.

Είδα, άκουσα, διάβασα

Είδα: ένα ροζ εκκλησιαστικό σκάνδαλο στη Νέα Υόρκη καθώς ένας Έλληνας ιερέας παραιτήθηκε λόγω ερωτικού βίντεο . Ρε τι γίνεται…

Ακουσα: ότι ο Μπράντον Στάντον είναι ο φωτορεπόρτερ που έκανε 15 εκατομμύρια ανθρώπους να ασχοληθούν με την προσφυγική κρίση στην Ελλάδα.

Διάβασα: το κείμενο του δημοσιογράφου Νίκο Αγκο στο correspondent4 και τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το protagon.gr. Στο οποίο site απαγορεύεται, γενικώς, να «ενοχλείς».

@παντήσεις

-> Καλησπέρα Νίκο, γνωρίζεις αν τα εκτός έδρας της ΑΕΚ στο Eurocup είναι μέρος της συμφωνίας με τον ΟΤΕ TV; Ελπίδα να τα δούμε από άλλο κανάλι, π.χ. Eurosport; Καλορίζικος και στο ραδιόφωνο. Παρά πολύ ενδιαφέρουσα η πρώτη σου εκπομπή και συμφωνώ οτι μια ώρα ...δεν φτάνει με τίποτα! (e-mail από τον φίλο Σέρκος).

Ευχαριστώ φίλε. Τα εντός της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι στον ΟΤΕ, κάποια εκτός θα δείξει το Eurosport.

Η (μιντιακές) λατρείες της ημέρας (δύο σήμερα)...

Θρίλερ και αγωνία για την εκλογή του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Λαϊκή απαίτηση ήταν να βγει κάποια γυναίκα μπροστά αλλά θα περιμένουμε τις επόμενες εκλογές. Μεταξύ Ολγας Κεφαλογιάννη και Αννας Καραμανλή, ήτοι ονόματα με ιστορία, δύσκολα βγαίνει νικήτρια.

FOX Sports στη Nova, Champions League στην ΕΡΤ3!

+

FOX Sports στη Nova, Champions League στην ΕΡΤ3!

ΥΓ. Δεν είναι κακό ορισμένοι «συνάδελφοι» να αναφέρουν τις πηγές όταν μιλάμε για clopy paste, ειδικά όταν οι ίδιοι γκρινιάζουν για το clopy paste στα δικά τους. Τι λέτε;

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ