MEDIA

Formula 1: Εκεί κλείνουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, right, talks to Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany after taking pole position for the Chinese Formula One Grand Prix at the Shanghai International Circuit in Shanghai, China, Saturday, April 8, 2017. Vettel was second. (AP Photo/Andy Wong)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, right, talks to Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany after taking pole position for the Chinese Formula One Grand Prix at the Shanghai International Circuit in Shanghai, China, Saturday, April 8, 2017. Vettel was second. (AP Photo/Andy Wong) AP

Στο τραπέζι βρίσκονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 τα οποία σύντομα φαίνεται πως θα κλειδώσουν για την επόμενη τριετία.

Η συμφωνία που υπήρχε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 στη χώρα μας ολοκληρώνεται. Ωστόσο σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις για την επόμενη τριετία, δηλαδή από την επόμενη σεζόν μέχρι και εκείνη του 2021.

Ποια είναι τα δεδομένα που υπάρχουν; Η ΕΡΤ και η Cosmote TV είναι τα απόλυτα φαβορί για να συνεχίσουν να μεταδίδουν τους αγώνες.

Από τη μία η κρατική τηλεόραση θα κρατήσει τα ελεύθερα δικαιώματα με τις δύο πλευρές να φέρονται πως έχουν δώσει τα χέρια, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει και η συνδρομητική κάλυψη των αγώνων. Η Cosmote TV έχει καταθέσει πρόταση και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά μεγέθη η συμφωνία της ΕΡΤ με την Asset Oglivy έκλεισε στα δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, δηλαδή συνολικά για έξι εκατομμύρια ευρώ για την τριετία 2019-2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ