MEDIA

Φιλικά Ολυμπιακού, ρεκόρ ΝΒΑ και Στεφανίδη στην ΕΡΤ

Φιλικά Ολυμπιακού, ρεκόρ ΝΒΑ και Στεφανίδη στην ΕΡΤ

Ποια φιλικά του ΟΣΦΠ θα μεταδοθούν και πότε; Τι επίδοση έκαναν οι τελικοί των Γουόριορς με τους Καβαλίερς; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακού στη Nova

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου δίνει τους δύο πρώτους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός, με αντιπάλους την αυστριακή Βάτενς και τη βουλγαρική Λουντογκόρετς.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου και πραγματοποιούν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους. Και τα δύο ματς, στις 19:00 αμφότερα, θα μεταδοθούν από τη Nova (στο Novasports1HD, από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr). Στις περιγραφές των δύο φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού, καθώς και στο ρεπορτάζ θα είναι οι απεσταλμένοι Άγγελος Στυλιάδης και Νίκος Γαβαλάς αντίστοιχα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη στις «Σπορ ιστορίες»

Στην κορυφαία επικοντίστρια του κόσμου, Κατερίνα Στεφανίδη, είναι αφιερωμένο το αυτοτελές επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Σπορ ιστορίες» με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου, που μεταδίδεται την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 22:15 από την ΕΡΤ1. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, πρωταθλήτρια Κόσμου και Ευρώπης και κάτοχος του διαμαντιού στο Diamond League, δίνει την πρώτη μεγάλη και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την καριέρα της, τη ζωή της, την προπόνηση, την καθημερινότητα και τους στόχους της, αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται για πρώτη φορά και μας «συστήνει» τον προπονητή και σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ.

Η Στεφανίδη διηγείται την πορεία προς την κορυφή του κόσμου από την παιδική της ηλικία ώς τις μεγάλες στιγμές της τελευταίας διετίας. Μιλάει για το πρόβλημα των κιλών της, για την… υψοφοβία της, την… τρέλα των επικοντιστών, θυμάται όλες τις στιγμές από τους κορυφαίους αγώνες της, ενώ μας «ανοίγει» την πόρτα για να παρακολουθήσουμε κάποιες από τις προπονήσεις της. Στο αφιέρωμα αυτό υπάρχουν πλάνα αγώνων της Κατερίνας Στεφανίδη από την παιδική της ηλικία μέχρι τις μεγάλες επιτυχίες των κορυφαίων διοργανώσεων, συνεντεύξεις της από τους αγώνες, καθώς και άλλα «ιδιαίτερα» τηλεοπτικά γυρίσματα. Στην αρχισυνταξία και στην παρουσίαση, ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

«Εσπασαν» τα κοντέρ οι φετινοί τελικοί του ΝΒΑ

Οι τελικοί του NBA με τη μεγαλύτερη νυχτερινή τηλεθέαση των τελευταίων 20 ετών, ήταν οι φετινοί, που βρήκαν τους Γουόριορς να επικρατούν των Καβαλίερς σε μια σύντομα, σχετικά, σειρά πέντε αγώνων (4-1). Σύμφωνα με τα στοιχεία, τη σειρά των τελικών παρακολούθησαν 20,4 εκατομμύρια τηλεθεατές στο ABC, καθιστώντας την ως αυτή που παρακολουθήθηκε περισσότερο από το 1998, όταν ο Μάικλ Τζόρνταν και οι Σικάγο Μπουλς είχαν συγκεντρώσει μέσο κοινό 29 εκατομμυρίων τηλεθεατών, στην επιτυχία τους επί των Γιούτα Τζα σε έξι αγώνες (4-2).

Μάλιστα, τα φετινά νούμερα ήταν υψηλότερα ακόμα κι από τα περσινά, όταν η σειρά με τις ίδιες πρωταγωνίστριες ομάδες (Γουόριορς και Καβαλίερς) ήταν περισσότερο συναρπαστική και κρίθηκε υπέρ των «Cavs» σε επτά αγώνες (20,3 εκατομμύρια τηλεθεατές).

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ