MEDIA

EuroLeague σε Sport24 Radio, Nova και ΕΡΤ

EuroLeague σε Sport24 Radio, Nova και ΕΡΤ

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει τις μεταδόσεις και τις εκπομπές για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Η 12η αγωνιστική της EuroLeague στον Sport24 Radio 103,3…

Οι υποχρεώσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού Superfoods συνεχίζουν στην EuroLeague με δύο κρίσιμες αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και φυσικά θα ακούσεις τις “μάχες” τους στον Sport24 Radio 103,3! Την Πέμπτη (15/12, 20:00) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Ζαλγκίρις και ο απεσταλμένος του σταθμού στο Κάουνας, Γιάννης Λαμπίρης είναι στην μετάδοση. Το πρώτο σχόλιο κάνει ο Γιώργος Συρίγος. Την Παρασκευή (16/12, 21:45) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός Superfoods φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσέ και στο μικρόφωνο θα είναι ο Γιάννης Κουβόπουλος. Αμέσως μετά σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, Μάνος Μίχαλος και Στέφανος Τριαντάφυλλος, κάνουν το 103-101, συλλέγουν ρεπορτάζ και δηλώσεις, ενώ το σχόλιο απλώνεται στους 103,3 Sport24 Radio παίζει παντού και πάντα δυνατά...

...στα κανάλια Novasports …

Αύριο Πέμπτη 15/12, για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague, μεταδίδονται στις 18:00 Ούνιξ Καζάν – Μπασκόνια από το Novasports 2 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, στις 19:00 Νταρουσάφακα – Ρεάλ Μαδρίτης από το Novasports 3 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα, στις 21:00 Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και στις 21:45 Μπάμπεργκ – Αναντόλου Εφές από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Την Παρασκευή στις 21:45 μεταδίδονται το Παναθηναϊκός Superfoods – Φενερμπαχτσέ από Novasports 2 και ηχητικά από το Novasports .gr σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα. Μεταδίδονται επίσης στις 19:00 Γαλατασαράι – Αρμάνι Μιλάνο από το Novasports 3 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου και στις 19:30 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπαρτσελόνα από το Novasports 2 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Και τις δύο βραδιές θα προβληθεί η εκπομπή «Super EuroLeague» με τον Γιώργο Συρίγο και τη Δώρα Παντέλη.

και στην ΕΡΤ

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:00, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ και διαδικτυακά από το ert.gr, ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στο Κάουνας, Βαγγέλης Ιωάννου, θα περιγράψει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία πέρυσι είχε υποχρεώσει τους πρωταθλητές Ελλάδας σε οδυνηρή ήττα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του σπουδαίου αγώνα, θα ακολουθήσει στην ΕΡΤ1 το «Euroleague Show», κατά τη διάρκεια του οποίου θα γίνει η ανάλυση του παιχνιδιού με οικοδεσπότη τον Κώστα Σωτηρίου και καλεσμένους τον προπονητή Νίκο Λινάρδο και τους δημοσιογράφους Νίκο Παπαϊωάννου και Γιάννη Ντεντόπουλο. Εξυπακούεται, ότι δεν υπάρχει βραδιά Euroleague χωρίς διαγωνισμούς και εκπλήξεις, αλλά και τις γνωστές συνδέσεις με Skype. Αυτή την Πέμπτη μιλάει στο «Euroleague Show» από τον Λίβανο, ο Λευτέρης Σούμποτιτς!

Την Παρασκευή στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ, το «Euroleague Show» θα σας κρατήσει συντροφιά από τις 22:15 μέχρι τη 01:00, με βασικό αντικείμενο συζήτησης το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε, ήτοι τη νέα αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον πρώην προπονητή του -και ρέκορντμαν του θεσμού- Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πέρα από τις ζωντανές συνδέσεις με το ΟΑΚΑ, η εκπομπή στήνει γέφυρα με τη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Βαγγέλης Ιωάννου φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ, τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αλλά και πολλοί ακόμη καλεσμένοι, θα σχολιάσουν τα τεκταινόμενα της Ευρωλίγκας και θα θυμηθούν όμορφες στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της μπασκετομάνας Θεσσαλονίκης. Επίσης, καλεσμένος στο στούντιο ο δημοσιογράφος Αντώνης Καλκαβούρας, άρτι αφιχθείς από τις ΗΠΑ, με πλούσιο οπτικό υλικό από τις νέες, όμορφες περιπέτειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ!

Αρη και ΟΦΗ στην ΕΡΤ3

Οι αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής της Φούμπολ Λιγκ που θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ έγιναν γνωστές από τη διοργανώτρια. Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ3 θα καλύψει το παιχνίδι Αρης - Τρίκαλα (Κυριακή 18/12 στις 17:00) και Καλλιθέα - ΟΦΗ (Δευτέρα στις 16:00).

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ