MEDIA

Εθνική σε live streaming, καλεσμένοι "Κάρα" - Τούντορ και Εθνική Αστέγων!

Εθνική σε live streaming, καλεσμένοι "Κάρα" - Τούντορ και Εθνική Αστέγων!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για το πώς, ίσως, μεταδοθεί το Λουξεμβούργο - Ελλάδα, για το πού θα εμφανιστούν Ιγκόρ Τούντορ και Γιώργος Καραγκούνης, για την εκπομπή με την Εθνική Αστέρων αλλά και για την πιο... εύκολη δουλειά!

-> Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Λουξεμβούργο - Ελλάδα σε live streaming;

Κι όμως, μην το αποκλείετε! Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αναμένεται να μείνει το φιλικό της Εθνικής στο Λουξεμβούργο την προσεχή Παρασκευή καθώς κανένα κανάλι δεν έχει δείξει ενδιαφέρον. Στην ΕΠΟ αναζητούν έναν τρόπο για να το δείξουν δια μέσου του επίσημου site (epo.gr) σε live streaming. Αντιθέτως, για το επόμενο ματς, αυτό με την Τουρκία, γίνονται συζητήσεις με ΟΤΕ και ΕΡΤ.

Πρεμιέρα με Καραγκούνη και... τραυματιοφορέα

Εθνική σε live streaming, καλεσμένοι "Κάρα" - Τούντορ και Εθνική Αστέγων!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φοράει τα «καλά» του και μας υποδέχεται στο “Τhe 2nightShow”, στον ΑΝΤ1 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:15 με την πρεμιέρα αύριο, Τετάρτη 11/11. Το νέο latenightshow έχει χιούμορ, ανατρεπτικές συνεντεύξεις και καλεσμένους που «αφήνονται» στα χέρια του παρουσιαστή και ό,τι προκύψει. Στην πρεμιέρα καλεσμένοι είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο δημοφιλής τραυματιοφορέας από τη Λάρισα, Σπύρος Θεοχαρίδης, γνωστό και ως ο «Ινδιάνος». Σε ρόλο έκπληξη ο Δημήτρης Σταρόβας, συμμετέχει και αναστατώνει το πλατό με τις παρεμβάσεις του αλλά και με το live συγκρότημά του!.

Live το Σπαντάου – Ολυμπιακός

Αύριο, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 20:30 μεταδίδεται live από το Novasports 3 ο αγώνας Σπαντάου – Ολυμπιακός για την 2η αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος.

Eurocup στην TV

Αύριο, Τετάρτη 11/11 μεταδίδονται και τα τρία ματς των ελληνικών ομάδων, όλα στις 19:00! Νεπτούνας - ΑΕΚ από το OTE Sport 4 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή, ΠΑΟΚ - Λιέτουβος από το Novasports 2 σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου και Μπάνβιτ - Αρης από την ΕΡΤ3 σε περιγραφή Γιώργου Τραπεζανίδη.

Τούντορ... on air

Την πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη θα δώσει την προσεχή Παρασκευή ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι καλεσμένος στην εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, στις 22:00 το πρωί στον Libero, για δύο ώρες και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των παραγωγών αλλά και των ακροατών.

Ο Αρ Σι Μπιούφορντ απόψε στον OTE TV

Σπουδαίες μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα του OTE TV, απόψε στο "Pick & Roll" (20:00, OTE Sport 4). Το αφεντικό της πιο πετυχημένης ομάδας του ΝΒΑ, ο Αρ Σι Μπιούφορντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, βρέθηκε στην Ελλάδα και αποκάλυψε στον Άρη Μπάρκα ποιοι παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα απασχολούν τα «σπιρούνια», με τις δηλώσεις του για τον Γιώργο Πρίντεζη να έχουν ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον. Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Στέφαν Λάσμε, σχολίασε στον Βασίλη Σκουντή όλα όσα έγιναν στις καλοκαιρινές του συζητήσεις με τους «πράσινους» κι έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ ο πρώην παίκτης των «αιωνίων», Γιοτάμ Χαλπερίν, θυμήθηκε τα χρόνια του στον Ολυμπιακό μιλώντας στον Θανάση Ασπρούλια.

Ο κύκλος της αλήθειας για την Εθνική Αστέγων

Εθνική σε live streaming, καλεσμένοι "Κάρα" - Τούντορ και Εθνική Αστέγων!

Την Τετάρτη στις 23:50 η Σοφία Παπαϊωάννου και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής "360 μοίρες" στον Alpha παρακολουθούν τις ζωές των μελών της Εθνικής Ομάδας Αστέγων που κατέκτησε το Μουντιάλ Αστέγων, το οποίο διοργανώθηκε στην Ολλανδία. Οι «360 μοίρες» διηγούνται τη συγκλονιστική ιστορία ενός νεαρού πρόσφυγα που κατάφερε μέσα από την ομάδα αστέγων να αναδειχτεί σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Με την κάμερα της εκπομπής κάτω από γέφυρες, μέσα σε καταυλισμούς και σκοτεινά σοκάκια παρουσιάζεται ο αγώνας και η ελπίδα γι’ αυτούς τους νέους που κατάφεραν να ξεφύγουν από τον δρόμο και να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου.

Κυκλοφορίες

Ανεβασμένες οι πανελλαδικές πωλήσεις την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου των αθλητικών, από τον μέσο όρο των 33.000 φύλλων πήγαν στα 44.760 ελέω του Ολυμπιακού - Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενώ την επόμενη έπεσαν στα 33.600 φύλλα. Αναλυτικά...

Πέμπτη 5/11: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 10.300, SPORTDAY 8.190, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 5.720, ΓΑΥΡΟΣ 5.610, GOAL NEWS 4.500, LIVE SPORT 4.390, ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2.580, ΠΡΑΣΙΝΗ 1.570, ΓΑΤΑ 1.140, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡA 760.

Παρασκευή 6/11: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 6.620, SPORTDAY 6.250, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 4.160, LIVE SPORT 4.140, GOAL NEWS 4.040, ΓΑΥΡΟΣ 2.500, ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2.420, ΠΡΑΣΙΝΗ 1.560, ΓΑΤΑ 1.090, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡA 820.

Media... police

Εθνική σε live streaming, καλεσμένοι "Κάρα" - Τούντορ και Εθνική Αστέγων!

Ο Σλόμπονταν Σούμποτιτς πήγε στον #enikos ντυμένος γυναίκα.

Η πιο εύκολη δουλειά...

Μία που πέρασε το κατώφλι του Espilon και μία που έφυγε ο Γιάννης Μιχελάκης. Προτού καν συμπληρωθούν 40 ημέρες από την έλευσή του στη θέση του διευθυντή ειδήσεων, ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός αποχώρησε ελέω της επικείμενης έλευσης του Νίκου Ευαγγελάτου. Εύκολη δουλειά ε;

Μη βιάζεστε! Διότι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, όρισε νέο υπεύθυνο Τύπου στο πολιτικό του γραφείο: πρόκειται για τον δημοσιογράφο-επικοινωνιολόγο και επί χρόνια στενό συνεργάτη του, Βασίλη Παπαδημητρίου

Σε 24''

* Στα απομνημονεύματα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ποντάρει το "Βήμα" για να κάνει ανταγωνισμό την Κυριακή στις πωλήσεις, διαθέτοντας τρεις τόμους σε προσφορά που θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου. Σημειώνω ότι ο τέως είναι ο μόνος επιζών όσο πρωταγωνίστησαν στη πολιτική ζωή του τόπου ως το 1967, άρα ουδείς τον διαψεύδει. Και είναι απορίας άξιον τι προσφέρουν τα απομνημονεύματά του...

* Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση όπου εξέφρασε την απορία γιατί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) αποφάσισε τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην πανεργατική πανελλαδική απεργία ανήμερα της 12ης Νοέμβρη και όχι μια μέρα πριν, όπως γίνονταν συνήθως, ή μια μέρα μετά, όπως πρότειναν οι ταξικές δυνάμεις στο διασωματειακό, προκειμένου να καλυφθεί δημοσιογραφικά η απεργία.
* Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο νέος νόμος 4339/2015 για τα ΜΜΕ και όπου σταματάει αυτοδικαίως η παράταση της θητείας τριών μελών του ΕΣΡ: της προεδρεύουσας αντιπροέδρου Λίνας Αλεξίου (μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου), και των μελών Γιώργου Στεφανάκη και Κωνσταντίνου Αποστολά. Καιρός ήταν...

* Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δικαίωσε το γαλλικό περιοδικό "Paris Match" για την αποκάλυψη το 2005 της ύπαρξης του εξώγαμου γιου του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, με το σκεπτικό ότι η πληροφορία αυτή "ξεπερνούσε το πλαίσιο της ιδιωτικής ζωής" του μονάρχη. Αρχικά το περιοδικό είχε καταδικασθεί σε καταβολή προστίμου 50.000 ευρώ ως ηθική αποζημίωση.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Η Ιταλίδα playmate Elena Ritz είναι η πιο καυτή οπαδός της Hellas Verona...

Εθνική σε live streaming, καλεσμένοι "Κάρα" - Τούντορ και Εθνική Αστέγων!


FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ