Έπεσε το "μαύρο" μίας ημέρας στο Νέο Κανάλι λόγω Τσουκαλά

Το Νέο Κανάλι "κατεβάζει ρολα" για ένα ολόκληρο 24ωρο καθώς έγινε εφαρμογή της απόφασης του ΕΣΡ ενώ καλείται να πληρώσει και πρόστιμο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Χωρίς πρόγραμμα από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής είναι το Νέο Κανάλι.

Και αυτό γιατί εφαρμόστηκε η απόφαση της Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής για τη διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικού προγράμματος του καναλιού της Star Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ μετά την ρατσιστική και προσβλητική αναφορά σε βάρος του Θανάση Αντετοκούμπο από τον Τάκη Τσουκαλά σε εκπομπή η οποία πλέον δεν μεταδίδεται. H εταιρεία κατέθεσε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης στα δικαστήρια.

Η απόφαση της ραδιοτηλεοπτικής Αρχής αναφέρει πως "η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής της μετάδοσης του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού της από 00.01 έως και 24.00 της 10ης Ιανουαρίου 2019”.

Προβλέπεται η διοικητική κύρωση του προστίμου των 15.00 ευρώ 0 για την “προσβολή της αξίας και της προσωπικότητας του αναφερόμενου καλαθοσφαιριστή” την “προβολή μειωτικών σχολίων και της χρήσης εκφραστικών μέσων που μπορούν να ευνοήσουν τις δυσμενείς διακρίσεις στη βάση της φυλής” Είναι υποχρεωτική και η μετάδοση κάρτας που θα ενημερώνει για την απόφαση του ΕΣΡ.

Προβλέπεται η “ηθική κύρωση της μετάδοσης “αδιαλείπτως από τις 00.01 έως και τις 24.00 της 10ης Ιανουαρίου 2019” η οποία θα αναφέρει τα εξής:: "Στον τηλεοπτικό σταθμό έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής της μετάδοσης του τηλεοπτικού του προγράμματος με την 155/2018 Απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS