MEDIA

Εννέα ντερμπάρες, ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3 και τελικοί

Εννέα ντερμπάρες, ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3 και τελικοί

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει τις μεταδόσεις των εννέα ποδοσφαιρικών ντέρμπι του Σαββατοκύριακου, το τι ετοιμάζει η εκπομπή για τον "PRESSing" και την υπόλοιη μιντιακή επικαιρότητα…

ΕΝΝΕΑ... ΝΤΕΡΜΠΑΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ Σ/Κ...

…αλλά ποιες θα δούμε τηλεοπτικά; Τόσες πάντως κυριαρχούν το Σαββατοκύριακο στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό… στερέωμα.

Κυριαρχεί βεβαίως το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, το clasico που μαγνητίζει τα βλέμματα. Σέντρα την Κυριακή στις 21:45 με μετάδοση από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα. Νωρίτερα, στις 20:30 θα ξεκινήσει η pre game εκπομπή "Στον ρυθμό των ντέρμπι".

Εννέα ντερμπάρες, ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3 και τελικοί

Τα ημιτελικά του FA Cup (αμφότερα νοκ άουτ, στο "Γουέμπλεϊ"), μεταδίδονται από τη Nova: το Σάββατο στις 19:15 το Τσέλσι – Τότεναμ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και την Κυριακή στις 17:00 το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Για τη Ligue 1, ο τίτλος περνάει από το… "Ζερλάν" και την Κυριακή στις 22:15 παίζουν Λιόν - Μονακό, live από το Novasports 2 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Τεράστιο ντέρμπι στη Λισσαβώνα που επίσης κρίνει εν πολλοί τον τίτλο: Σαββατόβραδο στις 22:30, Σπόρτινγκ – Μπενφίκα από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Εκτός τηλεοπτικών εν Ελλάδι μεταδόσεων αλλά σε live streaming από την πλατφόρμα του Stoiximan.gr, όλα την Κυριακή! Στις 14:00 "Old Firm", ήτοι Σέλτικ – Ρέιντζερς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας, στις 17:45 PSV Αϊντχόφεν – Αγιαξ στο "de Topper" για την ολλανδική Eredivisie, στις 19:00 Αντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ για τα play offs τίτλου της Jupiler League και επίσης στις 19:00 Γαλατασαράι – Φενερμπαχτσέ στο "Kıtalararası Derbi" (σ.σ. το ντέρμπι των δύο ηπείρων, μιας και η Φενέρ εδρεύει στην ασιατική πλευρ) για την τουρκική SuperLig.

Εννέα ντερμπάρες, ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3 και τελικοί

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ... SPORT24 RADIO 103,3!

Ο Sport24 Radio 103,3 για ακόμη ένα αγωνιστικό τριήμερο δίνει το παρών σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας και σας μεταφέρει απευθείας όλες τις εξελίξεις με live μεταδόσεις, πλούσιο ρεπορτάζ και σχόλια! Το Σάββατο (22/04) η δράση συγκεντρώνεται σε μία αναμέτρηση, το Λαμία – Πανσερραϊκός (15:00), ματς με το οποίο ξεκινάει η 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Από τις 17:00 έως τις 22:00 Γιώργος Οικονόμου και Δημήτρης Σκούρτας σας ενημερώνουν για οτιδήποτε συμβαίνει στα γήπεδα της Ευρώπης, ενώ αμέσως μετά η σκυτάλη περνάει στον Άκη Δημακό και την εκπομπή ''Πάμε αποδυτήρια''.

Την Κυριακή (23/04) το μεσημέρι το μικρόφωνο ''ανοίγει'' από τις 15:00 με την αναμέτρηση Άρης – Αγροτικός Αστέρας, για την 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Στις 16:00 για την ίδια διοργάνωση παίζουν: Απόλλων Σμύρνης – Καλλονή, ΟΦΗ – Αχαρναϊκός, Πανελευσινιακός – Κισσαμικός, Τρίκαλα – Αιγινιακός και Σπάρτη – Καλλιθέα.

Εννέα ντερμπάρες, ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3 και τελικοί

Τον συντονισμό των αγώνων και την ενημέρωση για ότι συμβαίνει στα πρωταθλήματα εκτός Ελλάδας, ενημερώνουν Λευτέρης Αμπατζής και Δημήτρης Σκούρτας (17:00-22:00), ενώ στις 19:00 μεταφερόμαστε στα γήπεδα της Super League. Για την 29η και προτελευταία αγωνιστική παίζουν την ίδια ώρα (19:00): Λάρισα – Ξάνθη, Κέρκυρα – Πανιώνιος, Ηρακλής – Παναιτωλικός, Βέροια – Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος και Πλατανιάς – ΠΑΟΚ. Στις 22:00 ο Άκης Δημακός συλλέγει ρεπορτάζ και δηλώσεις μέχρι τις 00:00, ενώ από εκείνη την ώρα Ηρακλής Αντύπας, Κώστας Γκόντζος και Άκης Γεωργίου σας περιμένουν στο 210-6076000. Το τριήμερο των παιχνιδιών ολοκληρώνεται την Δευτέρα (24/04) με τον αγώνα Χανιά – Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00), ματς που ρίχνει την αυλαία της 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

TA ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ "PRESSING" ΤΗΣ ΕΡΤ3

Αφιερωμένη εξ' ολοκλήρου στα γενέθλια του ΠΑΟΚ (20 Απριλίου) που συμπλήρωσε 91 χρόνια ζωής, είναι η εβδομαδιαία εκπομπή "PRESSing" της ΕΡΤ3 με τον Τάσο Σταμπουλή, τη Δευτέρα, 24 Απριλίου, στις 22:00.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου και μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αναφέρεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις τελευταίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα, τον ρόλο του Δικεφάλου σε αυτό και το όραμα του. Επίσης, μηνύματα του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή και του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Εννέα ντερμπάρες, ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3 και τελικοί

Σε άλλη ενότητα του αφιερώματος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λέανδρος Συμεωνίδης, ηγετική μορφή στον ΠΑΟΚ τις δεκαετίες του 1950 και 1960, κάνει μία περιήγηση στο πρώτο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στο Σιντριβάνι, εκεί όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του. Επίσης, πολιτικοί και δημοσιογράφοι μιλούν για τα 91 χρόνια του Δικεφάλου, ενώ συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Ηλία Βλαχόπουλου από τον σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού, ο οποίος ήταν επιβάτης του μοιραίου λεωφορείου στο τροχαίο δυστύχημα με τους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στα Τέμπη το 1999. Στο στούντιο συζητούν ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο παλαιότερος εν ενεργεία ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Ντίνος Καραμητρούσης και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Γιώργος Μίνος.

Η 29Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Την Κυριακή 23 Απριλίου στις 19:00 διεξάγεται η 29η αγωνιστική της Super League και θα μεταδοθεί σε παράλληλη μετάδοση από τα κανάλια Novasports. Όλα τα ματς\\ στο Novasports 1 στην εκπομπή με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη και σε κάθε κανάλι μόνο του (εκτός από το Βέροια – Αστέρας), το κάθε ματς: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα στο Novasports 2 (περιγραφή: Ισίδωρος Πρίντεζης), Κύρκυρα - Πανιώνιος στο Novasports 3 (περιγραφή: Μιχάλης Κατσαφάδος), Παναθηναϊκός - Ατρόμητος στο Novasports 4 (περιγραφή: Γιώργος Λιώρης), Λεβαδειακός - ΑΕΚ στο Novasports 5 (περιγραφή: Ηλίας Βλάχος), Ηρακλής - Παναιτωλικός στο Novasports 24 (περιγραφή: Δημήτρης Κανελλάκης), Λάρισα - Ξάνθη στο Novasportsstories (περιγραφή: Γρηγόρης Παπαβασιλείου) και Πλατανιάς – ΠΑΟΚ στο Novasports Extra 1 (περιγραφή: Αγγελος Στυλιάδης).

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ

Το βόλεϊ μπαίνει σε ρυθμούς τελικών στα κανάλια Novasports. Αύριο, Σάββατο στις 19:00 υπάρχει η μετάδοση από το Novasports 4 του πρώτου τελικού, Ολυμπιακός – Πανναξιακός για την Α1 Γυναικών και τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 19:00 από το Novasports3HD ο πρώτος τελικός Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τη Volley League.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΤΟ EUROSPORT

Εννέα ντερμπάρες, ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3 και τελικοί

Οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα πρωινό γεμάτο θέαμα και δράση, την προσεχή Κυριακή 23 Απριλίου, μέσα από τις τηλεοπτικές συχνότητες του Eurosport. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Μαραθώνιο του Λονδίνου, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών. Στις 10:50 το Eurosport 1 θα συνδεθεί ζωντανά με το Λονδίνο προκειμένου να παρακολουθήσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος έναν από τους κορυφαίους μαραθώνιους δρόμους κάθε χρονιάς. Από το 1981 μέχρι και σήμερα η βρετανική πρωτεύουσα φιλοξενεί, κάθε Απρίλιο, τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες αθλήτριες μεγάλων αποστάσεων του κόσμου.

Για όσους λατρεύουν την ταχύτητα, σε αντίθεση με την αντοχή, το Eurosport 2 θα μεταδώσει τα καλύτερα στιγμιότυπα από το 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών, με τη συμμετοχή εθνικών ομάδων απ’όλο τον κόσμο. Οι φίλοι του στίβου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες την Κυριακή (11:00-12:00) και την Δευτέρα (13:00-14:00). Για ακόμη μία φορά τόπος διεξαγωγής θα είναι το στάδιο Thomas Robinson, που βρίσκεται στην πόλη Νασάου, στις Μπαχάμες. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα λάβουν μέρος στα εξής αγωνίσματα: 4Χ100μ., 4Χ200μ., 4Χ400μ., 4Χ800μ., αλλά και στη μικτή σκυταλοδρομία 4Χ400μ.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΕΪ ΣΕ LIVE STREAMING

Το Σάββατο στις 17:00 καλύπτονται διαδικτυακά οι αγώνες για την Α2 μπάσκετ των Ανδρών, Ηρακλής - Αίολος Αστακού και Δούκας – Καβάλα από το eurohοops.net.

Το μπασκετικό site της Θεσσαλονίκης basketplus.gr θα μεταδώσει την Κυριακή τους αγώνες μπαράζ της Α2 Γυναικών, που θα γίνουν στο Βόλο, με τη συνδρομή του voloslive.gr: στις 14:00 το Απόλλων Καλαμαριάς – Σπόρτινγκ και στις 16:00 του Ηρακλής - Ίκαρος Καλλιθέας σε περιγραφή Ευθύμη Χούτα και σχόλιο του προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη ενώ στις 17:00 θα δείξει τον κρίσιμο αγώνα για τη Β' Εθνική Ανδρών, στον βόρειο όμιλο, ανάμεσα στο Ανατόλια και στον Πιερικό/Αρχέλαο.

Από το telesport.gr μεταδίδονται από σήμερα τα play offs για τα εισιτήρια στην τελική φάση ανόδου στην Α1 ανδρών βόλεϊ. Σήμερα, αύριο και την Κυριακή θα δείξει τα ματς ανάμεσα σε Εθνικό, ΟΦΗ, Ροδίων Άθλησις και Παλλήνη. Επίσης από το telesport.gr, την Κυριακή στις 16:30 θα μεταδοθεί ο… τελικός ανόδου από τη Γ’ Εθνική, Αγιος Ιερόθεος-Εργοτέλης.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ