MEDIA

Εξώδικο της NOVA στη Super League

Εξώδικο της NOVA στη Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H NOVA απέστειλε εξώδικο στη Super League, ως απάντηση στις αξιώσεις του συνεταιρισμού περί καταβολής ποσών τα οποία θεώρησε ως οφειλές.

Εξώδικη απάντηση προς τη Super League απέστειλε η NOVA, ως απάντηση στις αξιώσεις του συνεταιρισμού περί καταβολής ποσών τα οποία θεώρησε ως οφειλές.

Κύκλοι της Κάντζας τόνιζαν, για μία ακόμα φορά, ότι η συνδρομητική πλατφόρμα δεν έχει οφειλές προς τη Super League καθώς η μόνη διαφορά της με τον συνεταιρισμό αφορά τα παρακρατηθέντα χρήματα που αντιστοιχούν σε προβλεπόμενες ποινικές ρήτρες, οι οποίες έχουν επιβληθεί νομίμως . Τονίζεται, μάλιστα, ότι οι ρήτρες παρακρατήθηκαν στο τέλος του πρωταθλήματος ώστε να μην προκληθούν προσκόμματα στη λειτουργία των ομάδων σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

Πληροφορίες από την Κάντζα αναφέρουν ότι η στάση του καναλιού απέναντι σε τυχόν νέες δηλώσεις του συνεταιρισμού περί δήθεν οφειλών θα είναι σκληρή και αναμένονται ακόμα και νομικές κινήσεις απέναντι σε όποιον διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και δυσφημεί τον έναν και μοναδικό χρηματοδότη του συνεταιρισμού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ