MEDIA

Είδαν το χρώμα του χρήματος στο Mega

Είδαν το χρώμα του χρήματος στο Mega

Ο νομικός σύμβουλος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., Βασίλης Δεληβοριάς ενημέρωσε τους εργαζομένους του Mega ότι εντός της ημέρας θα τους καταβληθεί ο μισθός του Μαΐου, ενώ από Δευτέρα θα υπάρξει νέα πληρωμή.

Στη σημερινή συνέλευση οι εργαζόμενοι του Mega ενημερώθηκαν από τον νομικό σύμβουλο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., κύριο Βασίλη Δεληβοριά, ότι εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί η μισθοδοσία του μήνα Μαΐου (η οποία έχει ήδη ξεκινήσει), ύστερα από την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού, από την πλευρά του Φώτη Μπόμπολα.

Ο κύριος Δεληβοριάς διαβεβαίωσε, ότι γίνονται προσπάθειες να καταβληθεί από την Δευτέρα 5/12/2016 και δεύτερος από τους οφειλόμενους μισθούς, με ποσό που θα καλύψει η πλευρά Βαρδινογιάννη.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπ’ όψιν οι εργαζόμενοι του αποφάσισαν τις εξής κινητοποιήσεις:

1. 24ωρη απεργία την Δευτέρα 5/12/2016, με ώρα έναρξης στις 14:00.

2. Συγκέντρωση διαμαρτυρίαςτην Τρίτη 6/12/2016, στις 10.00, έξω από τα γραφεία της ALPHABANK, Σταδίου 40.

3. Συγκέντρωση διαμαρτυρίαςμε 4ωρηστάση εργασίαςτηνΠέμπτη 8/12/2016, στις 10.00, έξω από τα γραφεία της Αντιπροεδρίας της Κυβέρνησης, Ζαλοκώστα 10. Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης οι εκπρόσωποι των Εργαζομένων θα ζητήσουν συνάντηση με τον κύριο Γιάννη Δραγασάκη.

4. Σύνταξη επιστολής προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, προκειμένου να αποδεχτούν την πρόταση για άμεση συνάντηση των τριών βασικών μετόχων, παρουσία εκπροσώπων των εργαζομένων του MEGA. Ο στόχος είναι, στη συνάντηση αυτή να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή και βιώσιμη λύση για το μέλλον του σταθμού. Θυμίζουμε ότι ο Φώτης Μπόμπολας έχει ήδη αποδεχτεί την συγκεκριμένη πρόταση.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ