MEDIA

Έφυγε ο Χάρης Παπαγεωργίου

Έφυγε ο Χάρης Παπαγεωργίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τελευταία του πνοή άφησε την Δευτέρα το βράδυ ο παλαίμαχος αθλητικός συντάκτης Χάρης Παπαγεωργίου. Ένας από τους πιο αγαπητούς συναδέλφους που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία σχεδόν μισό αιώνα...

Στα 81 του χρόνια, ένας από τους πιο αγαπητούς συναδέλφους, ο Χάρης Παπαγεωργίου άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, ταλαιπωρημένος από την υγεία του.

Ένας ωραίος άνθρωπος, με το χαμόγελο πάντα στα χείλη, ένας δημοσιογράφος που τίμησε το επάγγελμα όσο λίγοι. Ο Χάρης δεν είναι πια κοντά μας, να πει ένα από τα ωραία του ανέκδοτα να ρωτήσει τι γίνεται στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Δεν είναι εδώ να ... "τσακώνεται"με την κόρη του, Φωτεινή, που έπεσε κάτω από τη μηλιά και έγινε εξέχον μέλος της αθλητικής δημοσιογραφικής κοινότητας, ή να βγαίνει βόλτα με τον εγγονό του Βαγγέλη Βαλαβάνη στον οποίο είχε και τεράστια αδυναμία.

Ο Χάρης, ήταν από την παλιά ωραία πάστα των δημοσιογράφων, που μας έβαλαν σιγά-σιγά στο επάγγελμα. Απλοί άνθρωποι, που έγραφαν σωστά ελληνικά και που έτριβαν τα μάτια τους με το πως εξελίχθηκε η δημοσιογραφία τα τελευταία χρόνια.

Έφυγε ο Χάρης Παπαγεωργίου

Με τον Σταύρο Νταϊφά και τον καλό του φίλο και συνάδελφο Κώστα Μυλωνά στο ταξίδι του Ολυμπιακού στο Άμστερνταμ για τον αγώνα με τον Άγιαξ το 1983

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει με πολύ μεγάλη θλίψη την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου και πρώην προέδρου του Α’ Βάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Χαρίλαου Παπαγεωργίου.

Ο Χαρίλαος Παπαγεωργίου, υπήρξε ένας εξαιρετικός συνάδελφος και πάνω απ’ όλα ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης και ένας άνθρωπος που είχε πάντα ένα καλό λόγο για όλους. Στη μακρά επαγγελματική του πορεία, υπηρέτησε με αφοσίωση και επαγγελματική ευσυνειδησία την αθλητική δημοσιογραφία σε μια σειρά από Μέσα Ενημέρωσης και υπήρξε ο δάσκαλος αρκετών νεότερων συναδέλφων μας, τους οποίους βοήθησε σημαντικά στην επαγγελματική τους ανέλιξη.

Γεννήθηκε το 1936 και εργάστηκε στις εφημερίδες «Νέα Πολιτεία», «Αθηναϊκή», «Ελευθερία», «Αθλητική Ηχώ», «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ»,« ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», «Απογευματινή», «Ώρα για ΣΠΟΡ»και «Μεσημβρινή»στην οποία ήταν επικεφαλής του αθλητικού τμήματος και απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε. Συνέδεσε το όνομά του με το ρεπορτάζ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, τα οποία κάλυψε επί σειρά ετών.

Ο άξιος συνάδελφος και πατέρας της επίσης συναδέλφου μας Φωτεινής Παπαγεωργίου, διετέλεσε Πρόεδρος του Α’ Βάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου ΠΣΑΤ την τριετία 2009-2012 και μέλος του την τριετία 2012-2015, ενώ διετέλεσε και αναπληρωματικό μέλος του Β’ Βάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου ΠΣΑΤ την περίοδο 2004-2009.

Το Δ.Σ του ΠΣΑΤ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για την απώλεια του Χαρίλαου Παπαγεωργίου και συλλυπείται θερμά τους οικείους του.

Καλό κατευόδιο Χάρη"

Απ' όλους μας στο Sport24.gr τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ