MEDIA

Διπλή μεταγραφή για το Epsilon TV του Ιβάν Σαββίδη

Διπλή μεταγραφή για το Epsilon TV του Ιβάν Σαββίδη

Σε ποιους τομείς και με ποια άτομα ενισχύθηκε το Epsilon TV; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρηση της Αλκηστις Μαραγκουδάκη από τον ΣΚΑΪ, πληροφορίες έκαναν λόγο για τη νέα τηλεοπτική της στέγη: το Epsilon TV. Τούτο σήμερα επιβεβαιώθηκε και επίσημα, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός του Ιβάν Σαββίδη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία.

" Ο τηλεοπτικός σταθμός epsilon ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της Chief Content Officer. Έχοντας διαγράψει πολυετή επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης στον χώρο της τηλεόρασης, η κα. Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει να οδηγήσει το Epsilon TV στη νέα εποχή.

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται ο στρατηγικός σχεδιασμός του προγράμματος και η αναβάθμιση και διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού. Επιπλέον, θα ηγείται της επικοινωνιακής κατεύθυνσης και της λειτουργίας που θα αφορούν στο τηλεοπτικό περιεχόμενο του σταθμού. Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon καλωσορίζει την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη στην οικογένειά του".

Εκτός όμως της κ. Μαραγκουδάκη με το σταθμό ξεκίνησε τη συνεργασία της και η Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Chief Operations Officer. " Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κα. Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Chief Operations Officer. Η κα. Σιλβεστριάδου είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στα Οικονομικά και έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης. Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται η ευθύνη της διοικητικής λειτουργίας και η ανάπτυξη των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του σταθμού. Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Κική Σιλβεστριάδου στην οικογένειά του".

Όλα αυτά ενώ απομένουν πλέον τα… τυπικά για την επισημοποίηση της εξαγοράς του Epsilon TV, από τον Ιβάν Σαββίδη και όλα δείχνουν ότι τούτο θα επικυρωθεί την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο επιχειρηματίας, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Φίλιππο Βρυώνη για να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο του τηλεοπτικού σταθμού και στις 24 Δεκεμβρίου, θα είναι και επισήμως ο νέος ιδιοκτήτης του.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ