MEDIA

Διπλή διαμαρτυρία για την ΕΡΤ

Διπλή διαμαρτυρία για την ΕΡΤ

Κάκιστη η ποιότητα της εικόνας στο Πανιώνιος – Παναθηναϊκός, "φωνές" κι από την Κρήτη για τον ΟΦΗ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η ΕΡΤ έχει επενδύσει πολύ στο αθλητικό πρόγραμμα για φέτος, θα δείξει και το Μουντιάλ το καλοκαίρι αλλά τέτοια δεν πρέπει να γίνονται. Τι "τέτοια";

Η εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης στη μετάδοση του αγώνα Πανιώνιος – Παναθηναϊκός είναι επιεικώς τραγική. Θολή, ίσως; Αν μη τι άλλο… βγάζει μάτι.

Και δεν είναι μόνο μέσω Digea το πρόβλημα, και μέσω αποκωδικοποιητών που τσεκάραμε (Nova και Cosmote TV), ξανά το ίδιο πρόβλημα με αποτέλεσμα στο Twitter και σε άλλα social media ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί.

Το σκηνικό θύμισε μάλιστα λίγο… ΑΝΤ1 και την ανάλογη κακής ποιότητας εικόνα, όταν έδειχνε (πρόπερσι) Eurobasket… ΕΡΤ… without definition;

Από το Ραδιομέγαρο πάντως λένε ότι οι συνθήκες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την κάλυψη ενός αγώνα είναι οι χειρότερες δυνατές για τους τεχνικούς, μέχρι και ο φωτισμός είναι ακατάλληλος για μιαliveμετάδοση.

Διαδικτυακές διαμαρτυρίες και για την επιλογή της ΕΡΤ να μη μεταδώσει αυτή τη φορά, ούτε… κανονικά ούτε και σε live streaming, τον αγώνα του ΟΦΗ (6-0 τον Αιγινιακό σήμερα).

Στην Κρήτη λένε ότι στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Football League έχουν μεταδοθεί (είτε τηλεοπτικά είτε μέσω Web TV) ισάριθμα ματς του Άρη, δύο της Παναχαϊκής, δύο της Δόξας Δράμας, δύο των Τρικάλων και μόνο ένα του ΟΦΗ - και αυτό μόνο διαδικτυακά.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ