MEDIA

Διήμερο Euroleague στη Nova, ΑΕΚ στην Cosmote TV

Διήμερο Euroleague στη Nova, ΑΕΚ στην Cosmote TV
INTIME SPORTS

Τι ετοιμάζουν τα δύο συνδρομητικά για τα ματς ΑΕΚ - Μίλαν, Μπασκόνια - Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ, με στόχο να παραμείνει "ζωντανή" στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League και οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά, αποκλειστικά και σε στo Cosmote Sport 2, την Πέμπτη 2/11, σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου στις 20:00.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ χρειάζεται τη νίκη, ενώ παράλληλα έχει το βλέμμα της στραμμένο στην αναμέτρηση Ριέκα – Αούστρια Βιέννης, μέσα από την οποία και οι δύο ομάδες προσδοκούν να της «κλέψουν» τη δεύτερη θέση και την πρόκριση. Από τις 18:30, θα μας περιμένει στο Cosmote Sport 2 η εκπομπή «UEFA Europa League Show». Εκεί θα βρίσκεται η εξαμελής δημοσιογραφική ομάδα της Cosmote TV, για να μας μεταφέρει τις εξελίξεις πριν τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ο διεθνής παλαίμαχος Άκης Ζήκος, μέλος του ρόστερ της ΑΕΚ, όταν στις 21/11/06, η ελληνική ομάδα είχε κερδίσει τη Μίλαν στο πλαίσιο του UEFA Champions League, θα αναλύσει με τον Τάσο Κολλίντζα όσα πρόκειται να δούμε πριν τη σέντρα, ενώ θα σχολιάσει και όσα θα δούμε στο ΟΑΚΑ, μετά το τέλος του ματς. Στην ατζέντα της εκπομπής υπάρχουν και αποκλειστικές δηλώσεις των Μανόλο Χιμένεθ και Βιτσέντζο Μοντέλα, στην κάμερα των καναλιών Cosmote Sport. Μέσα από την εκπομπή, θα δούμε επίσης, τον Ζούλιο Σέζαρ, τον άνθρωπο που είχε κρίνει το αποτέλεσμα του ματς του 2006 (1-0 υπέρ της Ένωσης), να μιλά αποκλειστικά στην Cosmote TV, από τη Βραζιλία για εκείνη τη βραδιά.

EuroLeague με διπλή ελληνοισπανική "μονομαχία"

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague όπου δεσπόζουν οι ελληνοισπανικές αναμετρήσεις Μπασκόνια – Παναθηναϊκός Superfoods και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός.

Τα αθλητικά κανάλια της Nova, με την κορυφαία μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα, κάθε εβδομάδα θα καλύπτουν όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μέσα από την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Super Euroleague» με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτούς καλεσμένους.

Εν τω προκειμένω, αύριο Πέμπτη 2 Νοεμβρίου μεταδίδονται στις 19:00 το Ερυθρός Αστέρας – Μπάμπεργκ από το Novasports 3 σε περιγραφή Αργύρη Στεφανόπουλου, στις 19:45 το Φενερμπαχτσέ – Βαλένθια από το Novasports 2 σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη, στις 21:00 το Μπασκόνια – Παναθηναϊκός Superfoods από το Novasports 1 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στις 21:05 το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αρμάνι Μιλάνο από το Novasports 3 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα και στις 22:00 το Ρεάλ Μαδρίτης – Χίμκι από το Novasports 2 σε περιγραφή Χρήστου Καούρη.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μεταδίδονται στις 19:00 το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζαλγκίρις από το Novasports 2 σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή, στις 19:30 το Αναντόλου Εφές – Ουνικάχα Μάλαγα από το Novasports 1 σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα και στις 22:00 το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός από το Novasports 2 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Και τις δύο ημέρες θα προβληθεί η εκπομπή «Super EuroLeague» με τον Γιώργο Συρίγο και την Δώρα Παντέλη.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ