MEDIA

"Διαβολοβδομάδα" στα κανάλια Novasports

"Διαβολοβδομάδα" στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα απολαύσουν μία εβδομάδα με έντονη δράση και μεγάλους αγώνες στα γήπεδα και τα παρκέ όλης της Ευρώπης το διάστημα 28 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2019.

Διπλή αγωνιστική για τη EuroLeague, Serie A με εμβόλιμη αγωνιστική, EuroCup, Carabao Cup & EFL Championship Αγγλίας, DFB Pokal Γερμανίας, η 9η αγωνιστική της Super League, Ligue 1 & Λιγκ Καπ Γαλλίας, τελευταία αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος και Eredevisie Ολλανδίας.

Πιο αναλυτικά:

Η Δευτέρα 28/10 κλείνει την 8η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Λαμία, τη 14η αγωνιστική της Championship με τον αγώνα ΚΠΡ-Μπράντφορντ, την 29η αγωνιστική του Σουηδικού με τον αγώνα Τζουργκάρντεν-Έρεμπρο και τη 12η της Β' Γαλλίας με το Βαλενσιέν-Χάβρη.

Την Τρίτη 29/10 διεξάγονται οι αγώνες της πρώτης ημέρας της 5ης αγωνιστικής της Euroleague

Η εκπομπή Super Euroleague θα ξεκινήσει στις 18:00, μία ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα Χίμκι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Μετά το τέλος του ματς θα ακολουθήσει το Mixed Game Show με όλο το ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις από τον αγώνα της ελληνικής ομάδας.

Τη σκυτάλη θα πάρει η μετάδοση του Βιλερμπάν-Μπασκόνια στις 21:45 και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα η εκπομπή Post Game Show θα συνοψίσει τα αποτελέσματα και την ανάλυση των παιγνιδιών.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις Αμβούργο-Στουτγάρδη και Μπόχουμ-Μπάγερν για το Κύπελλο Γερμανίας , Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον για το Λιγκ Καπ Αγγλίας καθώς και Μπρέσια-Ίντερ & Πάρμα- Ελλάς Βερόνα για την 10η αγωνιστική της Serie A.

Η Τετάρτη 30/10 ξεκινά αγωνιστικά με την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός που διεξάγεται στις 19:00. Μία ώρα νωρίτερα ο Γιώργος Συρίγος ανοίγει το Pre Game Show του αγώνα και συνομιλεί με τον απεσταλμένο των καναλιών Novasports στην Μόσχα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το Mixed Game Show με την παράλληλη μετάδοση τριών αγώνων μπάσκετ. Στις 21:05 θα ξεκινήσει το ματς Μακάμπι-Φενέρμπαχτσε, στις 21:30 θα προστεθεί στη μετάδοση παράλληλα το Μπάγερν-Ρεάλ και στις 22:00 προστίθεται και ο αγώνας Μπαρτσελόνα-Βαλένθια. Μετά την ολοκλήρωση και των τριών παιγνιδιών η εκπομπή θα συνεχίσει ως Post Game Show τόσο του αγώνα της ελληνικής ομάδας όσο και των υπόλοιπων αγώνων της ημέρας.

Στις 21:00 παράλληλα με τη δράση στη Euroleague διεξάγεται και ο εκτός έδρας αγώνας του Προμηθέα Πάτρας κόντρα στην Ανδόρα για την 5η αγωνιστική του EuroCup.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν και εκείνοι συναρπαστικές αναμετρήσεις το βράδυ της Τετάρτης:

-για τη φάση των 16 του Λιγκ Καπ Αγγλίας (Carabao Cup) διεξάγονται τα Λίβερπουλ-Άρσεναλ & Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

-για την 10η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος τα Νάπολι-Αταλάντα & Γιουβέντους-Τζένοα

-για τη φάση των 32 του γαλλικού Λιγκ Κάπ η αναμέτρηση Μονακό-Μαρσέιγ

Την Πέμπτη 31/10 και την Παρασκευή 1/11 διεξάγεται η 6η αγωνιστική της Euroleague με τις ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται εντός έδρας. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αναντολού Εφές και την Παρασκευή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το Σαββατοκύριακο συνεχίζεται η δράση σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης με δυνατές αναμετρήσεις σε Ελλάδα, Ιταλία, Ολλανδία και Αγγλία.

Συμπληρωματικά και όπως κάθε εβδομάδα οι εκπομπές Live Now στο Novasports24HD & τα social media του novasports θα φιλοξενήσουν τους προπονητές και παίκτες των ελληνικών ομάδων, τις αναχωρήσεις και τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν τις αναμετρήσεις στους εντός και εκτός έδρας αγώνες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ