MEDIA

Diamond League 2019: Όλα τα μίτινγκ της σειράς στην ΕΡΤ

ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συνεπής στα ραντεβού της με τις κορυφαίες αθλητικές διεθνείς διοργανώσεις, η ΕΡΤ μεταδίδει και τα 14 μίτινγκ της σειράς αγώνων στίβου Diamond League.

Συνεπής στα ραντεβού της με τις κορυφαίες αθλητικές διεθνείς διοργανώσεις, η ΕΡΤ μεταδίδει και τα 14 μίτινγκ της σειράς αγώνων στίβου Diamond League, που θα κρίνουν τους φετινούς αποδέκτες των… διαμαντιών της IAAF.

Η εκκίνηση δόθηκε απόψε, Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 στις 19:00, μπροστά σε 48.000 θεατές στο ανακαινισμένο στάδιο της Ντόχα και η ΕΡΤ Sports μεταδίδει ζωντανά τις προσπάθειες των αθλητών σε κορυφαία ποιότητα High Definition.

Η φετινή σειρά αγώνων του Diamond League κορυφώνεται με τους δύο τελικούς, που θα διεξαχθούν στις 29 Αυγούστου και στις 6 Σεπτεμβρίου.

Στη σειρά συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, μεταξύ των οποίων είναι οι: Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου, Βούλα Παπαχρήστου, Κώστας Φιλιππίδης, Εμμανουήλ Καραλής, Μίλτος Τεντόγλου, διεκδικώντας μεγάλες διακρίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ