MEDIA

Διακογιάννης απόψε στην Cosmote TV, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αρη έκλεισε η Nova

Διακογιάννης απόψε στην Cosmote TV, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αρη έκλεισε η Nova

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την προετοιμασία Cosmote TV και ΕΡΤ ενόψει τελικού Champions League καθώς και την ανανέωση των μεταδόσεων της Nova στο FIBA Basketball Champions League

Άκου το φινάλε του πρωταθλήματος στον Sport24 Radio 103,3. Απευθείας μεταδόσεις, ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και σχόλια για την 6η αγωνιστική των play offs. Απόψε στις 20:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα.

Στην μετάδοση Αντώνης Τσακαλέας και Σάββας Τζιομπάνογλου. Την ίδια ώρα στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος φιλοξενεί την ΑΕΚ. Στο μικρόφωνο ο Λευτέρης Αμπατζής και ο Κώστας Τσίλης. Αμέσως μετά ρεπορτάζ, σχόλια και δηλώσεις των πρωταγωνιστών στους 103,3.

Τηλεοπτικά, τα ματς μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports. Από το Novasports 1 θα μεταδοθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Νίκου Τζουάννη. Την ίδια ώρα στο Novasports 2 θα προβληθεί ο αγώνας Πανιώνιος – ΑΕΚ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και των ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Μανώλη Βογιατζάκη.

Διακογιάννης – Σωτηρακόπουλος απόψε στην Cosmote TV

Ο Γιάννης Διακογιάννης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες sportscaster, θα βρίσκεται απόψε στις 21:00 στο στούντιο της εκπομπής «UEFA Champions League: The Final» του Cosmote Sport 1 και οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αποκλειστική συνέντευξη του ανθρώπου που με τη φωνή του μεγάλωσε γενιές φιλάθλων, συνοδεύοντας τον σχολιασμό όλων των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Ο Γιάννης Διακογιάννης μαζί τον Χρήστο Σωτηρακόπουλοθα γυρίσουν πίσω στον χρόνο, για να αφηγηθούν άγνωστες ιστορίες από τελικούς του ChampionsLeague, ξεκινώντας από τον πρώτο το 1956, τον οποίο είχε παρακολουθήσει ο Διακογιάννης έως εκείνον του 1999, που είχαν περιγράψει μαζί. Οι δυο τους, είχαν μάλιστα αναλάβει τη μετάδοση 43 τελικών του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και μετέπειτα του ChampionsLeague.

Και του χρόνου FIBA Champions League στη Nova

Στο Champions League της FIBA θα αγωνιστούν και τη σεζόν 2017-18 η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, καθώς ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη διοργάνωση . Σύμφωνα με την ενημέρωση της FIBA, οι τρεις ελληνικές ομάδες υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με τη διοργανώτρια αρχή και θα είναι ανάμεσα στις 24 ομάδες.

Τηλεοπτικά εν Ελλάδι η διοργάνωση ανήκει Nova για την τριετία 2016-19 και θα μεταδίδει και τη νέα σεζόν τους αγώνες των τριών ελληνικών ομάδων.

Η Cosmote TV με δική της παραγωγή στον τελικό Γιούβε - Ρεάλ

Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Αντρέα Παλομπαρίνι, Στέφανος Αβραμίδης και Γιάννης Κυφωνίδης θα ταξιδέψουν στο Κάρντιφ για τον τελικό του Champions League, για λογαριασμό της Cosmote TV, η οποία θα κάνει τη δική της παραγωγή κάλυψης του τελικού του Σαββάτου, με κάμερες στον αγωνιστικό χώρο αλλά στη ζώνη συνεντεύξεων για τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν και μετά τον αγώνα.

Βασίλης Μπακόπουλος και Γιώργος Χαϊκάλης θα μεταδώσουν τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Γιουβέντους το Σάββατο για την ΕΡΤ1.

Ξεκινά το "ESPN 30 for 30"

H Cosmote TV παρουσιάζει για τρίτη διαδοχική χρονιά τη βραβευμένη με OSCAR και Emmy σειρά ντοκιμαντέρ του ESPN, «30 for 30», που κάνει αναδρομή σε 30 σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη ιστορία του νέου κύκλου, που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 6/6, στις 22:00 στο Cosmote Sport 6.

Ο νέος κύκλος της σειράς που εξασφάλισαν τα κανάλια Cosmote Sport, αφορά σε ιστορίες όπως στην αθλητική τραγωδία του Hillsborough της Μ. Βρετανίας, που δημιουργήθηκε σε συμπαραγωγή με το BBC και αποτελεί το πρώτο επεισόδιο για τον νέο κύκλο.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ