MEDIA

COSMOTE TV: Γαλλία vs. Γερμανία στα ημιτελικά του UEFA Champions League

PSG's Neymar hugs Bayern's Thiago after a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar hugs Bayern's Thiago after a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Tο παζλ των τεσσάρων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συμπληρώνουν δύο ομάδες από τη Γαλλία και ισάριθμες από τη Γερμανία.

Αυλαία έριξαν τα προημιτελικά του Final-8 στο UEFA Champions League, με την Λιόν να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την Μάντσεστερ Σίτι. Πλέον, το παζλ των τεσσάρων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συμπληρώνουν δύο ομάδες από τη Γαλλία και ισάριθμες από τη Γερμανία, ενώ για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια, οι αγγλικές και ισπανικές ομάδες απουσιάζουν από τους "4" του θεσμού.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών αγώνων του UEFA Champions League, που θα μεταδοθούν αποκλειστικά στην COSMOTE TV, είναι τα εξής:

Λειψία - Παρί Σεν Ζερμέν: Τρίτη 18/8, 22:00

Λιόν - Μπάγερν Μονάχου: Τετάρτη 19/8, 22:00

Οι μάχες των 2 ζευγαριών για πρόκριση στον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League, θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στo COSMOTE SPORT 1HD, ενώ μέσα από την εκπομπή "UEFA Champions League Show", που θα προβάλλεται πριν και μετά από κάθε αγώνα, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους πλήρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις και τις λεπτομέρειες των αναμετρήσεων.

Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου στο "Ντα Λουζ" της Λισαβόνας.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ