STOIXIMAN SUPER LEAGUE

COSMOTE TV: Ανακοίνωσε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ

Το σήμα της Cosmote TV
Το σήμα της Cosmote TV PRINT SCREEN

Ο CEO της COSMOTE TV, Μιχάλης Τσάμαζ, στην παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου γνωστοποίησε πως ο όμιλος έχει συμφωνήσει με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ και συζητάει και με άλλες ομάδες.

Τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στον τομέα των αθλητικών μεταδόσεων και τη θέση που πήρε η Cosmote TV περιέγραψε ο CEO του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ την Πέμπτη (5/8) κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του οργανισμού το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Σε ερώτηση από δύο αναλυτές για το τι ισχύει με Premier League αλλά και τη Super League ο Μιχάλης Τσαμάζ τόνισε πως ο όμιλος έχει συμφωνήσει με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ και συζητά και με άλλες ομάδες της Super League.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Η COSMOTE TV είναι πολύ καλά τοποθετημένη ως προς το αθλητικό περιεχόμενο αφού ανανέωσε Champions league κ.λπ., έχει για έναν ακόμη χρόνο την Premier League και μπαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα μεταδίδουμε τους αγώνες τουλάχιστον 3 ελληνικών ομάδων (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ) και είμαστε σε διαπραγματεύσεις και με άλλες ομάδες".

Ενώ για την Premier League υποστήριξε: "Συμμετείχαμε στο διαγωνισμό για premier league. Τα δικαιώματα τα πήρε broker. Δεν ξέρουμε που θα καταλήξουν και με ποιο τρόπο (αν θα είναι όλοι οι αγώνες, ή κομμάτι κ.λπ.)".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ