MEDIA

Champions League: Η φάση των "16" αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Champions League: Η φάση των "16" αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η φάση των "16" του Champions League συνεχίζεται αποκλειστικά στην Cosmote TV, ενώ τα ματς Τσέλσι-Μπάγερν Μονάχου και Λιόν-Γιουβέντους θα μεταδοθούν και από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV.

Η φάση των «16» του UEFA Champions League συνεχίζεται το διήμερο 25-26/2 ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV με 4 συναρπαστικές αναμετρήσεις (Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου, Νάπολι – Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι , Λιόν – Γιουβέντους).

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα ματς μαζί με τη δημοσιογραφική κάλυψη των COSMOTE SPORT καναλιών που περιλαμβάνει δημοσιογραφική αποστολή στη Μαδρίτη, εκπομπές, ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ. Το αγωνιστικό διήμερο θα ξεκινήσει λίγη ώρα πριν από τη «σέντρα» των αγώνων Τσέλσι – Μπάγερν Μονάχου (Τρίτη 25/2, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K) και Νάπολι –Μπαρτσελόνα (Τρίτη 25/2, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD) με την εκπομπή "UEFA Champions League Show" με τους Βασίλη Σαμπράκο, Μιχάλη Τσόχο και Αριάνα Παπαγιάννη (20.30, COSMOTE SPORT 1HD), μέσα από την οποία θα παρουσιαστούν όλα τα δεδομένα των δύο παιχνιδιών. Επίσης, στην εκπομπή θα προβληθεί βίντεο από παλαιότερες «μονομαχίες» Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου, αλλά και συνέντευξη του τερματοφύλακα των Βαυαρών, Μάνουελ Νόιερ.

Την Τετάρτη 26/2 σειρά έχει το ματς Λιόν Γιουβέντους (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K) και το ντέρμπι της βραδιάς ανάμεσα στη Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν και τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα (22.00, COSMOTE SPORT 1HD). Πριν από την έναρξη του αγώνα, μέσα το & "UEFA Champions League Show" (20.30, COSMOTE SPORT 1HD), θα γίνει η πρώτη σύνδεση με τη Μαδρίτη και τον απεσταλμένο της COSMOTE TV Σωτήρη Κωσταβάρα, ο οποίος θα παρουσιάσει τα τελευταία νέα και το κλίμα που επικρατεί στα 2 «στρατόπεδα». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί ζωντανή σύνδεση και με το Λονδίνο, όπου θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός για το ματς της Πέμπτης 27/2 με την Άρσεναλ. Οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Γιώργος Θαναηλάκης, Κώστας Ψάρρας, Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Έλενα Παπαδοπούλου θα δώσουν όλο το ρεπορτάζ και θα μεταφέρουν τον παλμό, ένα εικοσιτετράωρο πριν από τη μεγάλη μάχη των «ερυθρολεύκων».

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 2HD και το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV (20.00). Αμέσως μετά την ολοκλήρωση όλων των αναμετρήσεων του διημέρου, η εκπομπή "UEFA Champions League Show" θα επιστρέφει στο COSMOTE SPORT 1HD με εκτενή highlights, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων, ρεπορτάζ και όλο τον απόηχο από τα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ