MEDIA

Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του Ντέμη στο "OPEN"

Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του Ντέμη στο "OPEN"
EUROKINISSI

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η νέα αθλητική εκπομπή του OPEN TV, με κεντρικό παρουσιαστή τον Ντέμη Νικολαϊδη σε ένα νέο, τολμηρό εγχείρημα στην καριέρα του. Ποιος έχει κλείσει ως πρώτος καλεσμένος του.

Η αθλητική εκπομπή του "ΟPEN TV" κάνει την πρεμιέρα της το βράδυ της προσεχούς Κυριακής (25/11) και δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν το "τηλεοπτικό" ντεμπούτο του Ντέμη Νικολαϊδη, που θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και μοναδικός εκείνης της γενιάς εκτός από τους Θοδωρή Ζαγοράκη - Ζήση Βρύζα στον ΠΑΟΚ που έφτασε μέχρι και στο πόστο του προέδρου της αγαπημένης ομάδας του, θα πλαισιώνεται ασφαλώς και από το δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού και κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί στο στούντιο έναν καλεσμένο - έκπληξη, ο οποίος δεν θα έχει μόνο το ρόλο του "συνεντευξιαζόμενου", αλλά και ενός ανθρώπου - πρωταγωνιστή του αθλητισμού, ο οποίος θα μπορεί να καταθέτει τον λόγο και την άποψή του όχι μόνο για τα "προσωπικά" του δεδομένα.

Πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής το βράδυ της Κυριακής θα είναι ο Γιώργος Δώνης! Ο προπονητής του Παναθηναϊκού (αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ), ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο στούντιο του OPEN, εχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νικολαϊδη, ο οποίος κατά... κάποιον τρόπο ήταν το αφεντικό του.

Πέρασαν δέκα χρόνια από την πρόσληψη του Δώνη στην ΑΕΚ, με πρόεδρο τον Ντέμη. Ήταν ο διάδοχος του Νίκου Κωστένογλου (που είχε διαδεχθεί τον Σέρα Φερέρ), με μια συμφωνία που είχε κλείσει πολύ νωρίτερα από τον Μάιο του 2008, ενόσω ο Δώνης ήταν ακόμα προπονητής της ΑΕΛ. Ο Δώνης έμεινε τελικά στην ΑΕΚ μόνο έξι μήνες, αλλά η σχέση εκτίμησης μεταξύ των δύο ανδρών διατηρήθηκε στο χρόνο. Ποιο ήταν το πρώτο ματς του κόουτς στο πρωτάθλημα; Εναντίον του Παναθηναϊκού του Χενκ τεν Κάτε, στην πρώτη χρονιά της πολυμετοχικότητας (σεζόν 2008-2009)! Είχε νικήσει, μάλιστα, η ΑΕΚ με 2-1, έχοντας ως σκόρερς τους Εντίνιο (20') και Μπλάνκο (45', πεν.), ενώ είχε μειώσει στο 90' ο Γιώργος Καραγκούνης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ