EUROLEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Τουρκία, πού θα δείτε το ματς

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει μία πρόκληση μπροστά του σήμερα (1/12), αφού αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Αναντολού Εφές (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις κόντρα σε έναν αντίπαλο που ξυπνάει μνήμες. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν στην Τουρκία την Αναντολού Εφές (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, στην πρώτη συνάντηση των δύο αντιπάλων μετά τον συγκλονιστικό περσινό ημιτελικό του Final Four που κρίθηκε με buzzer-beater του Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε βέβαια ότι δεν υπάρχει πλέον στο μυαλό του εκείνο το παιχνίδι, ενώ τελικά θα έχει στην διάθεσή του και τον Άλεκ Πίτερς, που ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη παρά την κάκωση τον δεξιό ταρσό που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Άλμπα Βερολίνου - Μπαρτσελόνα (19:30, Novasports 5)
Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός (19:30, Novasports Prime)
Βιλερμπάν - Μονακό (21:00, Novasports Start)
Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο (21:30, Novasports 4)
Παρτίζαν - Βαλένθια (21:45, Novasports 6)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΟΝΑΚΟ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ