MEDIA

Αθλητική Κυριακή: Πρεμιέρα με Αναστασίου και Πέτσα

Αθλητική Κυριακή: Πρεμιέρα με Αναστασίου και Πέτσα

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν κάνει η "Αθλητική Κυριακή" απόψε, Κυριακή 25 Αυγούστου στις 22.00 στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ Sports. Καλεσμένος θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν κάνει η "Αθλητική Κυριακή" απόψε, Κυριακή 25 Αυγούστου στις 22.00 στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ Sports. Η μακροβιότερη και πιο δημοφιλής αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης αρχίζει με κύριο μενού την πρώτη αγωνιστική της Super League 1 και καλεσμένους που θα συζητηθούν.

Ο Γιάννης Αναστασίου στο πρώτο μέρος της εκπομπής, έχοντας επιστρέψει στους ελληνικούς πάγκους με τον Ατρόμητο, σχολιάζει τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας της Super League 1 μαζί με πλούσιο ρεπορτάζ και όλη την παρουσίαση των αγώνων από το βράδυ του Σαββάτου σε Λαμία, "Κλεάνθης Βικελίδης" και "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στο δεύτερο μέρος, στο στούντιο της "Αθλητικής Κυριακής", με αφορμή τις αλλαγές στα τηλεοπτικά συμβόλαια των ΠΑΕ με την ΕΡΤ, φιλοξενείται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Στέλιος Πέτσας, σε μια συζήτηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν και για το τηλεοπτικό αθλητικό "μενού" της ΕΡΤ.

Όλοι οι αγώνες από το Περιστέρι, τη Νέα Σμύρνη, την Τούμπα και σε σύνδεση με το ΟΑΚΑ από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη, θα αναλυθούν μαζί με τις επίμαχες φάσεις της πρώτης αγωνιστικής στην πρεμιέρα του VAR στο στούντιο με τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Ακόμη, πλούσιο ρεπορτάζ για την Εθνική μπάσκετ και την προετοιμασία της στην Κίνα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όλη η αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, σε επιμέλεια των δημοσιογράφων της Διεύθυνσης Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ