MEDIA

Αρης και Απόλλων παράλληλα, «Βάσια» στην ΕΡΤ και Μουντιάλ U20

Αρης και Απόλλων παράλληλα, «Βάσια» στην ΕΡΤ και Μουντιάλ U20
EUROKINISSI SPORTS

Σε παράλληλη σύνδεση τα μεγάλα ματς της Football League, που θα εμφανιστεί ο Χατζηπαναγής, ποιος δείχνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, ποια νέα εκπομπή βγάζει ο ΣΚΑΪ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Αρης - Λαμία και Απόλλων - Τρίκαλα σε παράλληλη σύνδεση

Από αυτήν την Κυριακή, 21 Μαΐου, η ΕΡΤ3 μεταδίδει σε παράλληλη σύνδεση τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, καθώς το πρωτάθλημα της Football League εισέρχεται στην τελική ευθεία. Την Κυριακή, στις 17.00, μεταδίδονται σε απευθείας σύνδεση το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των ομάδων του Άρη και της Λαμίας από το "Κλεάνθης Βικελίδης" και σε παράλληλη σύνδεση με το γήπεδο της Ριζούπολης ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης - Τρίκαλα. Οι «κίτρινοι», μόνο με νίκη μπορούν να ελπίζουν στη διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης ακόμη και με ισοπαλία εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Χατζηπαναγής τη Δευτέρα στο «PRESSing» της ΕΡΤ3

Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής των τελευταίων 50 χρόνων -με βάση ψηφοφορία της ΕΠΟ που έγινε για λογαριασμό της ΟΥΕΦΑ- είναι ο προσκεκλημένος της εβδομαδιαίας αθλητικής εκπομπής «PRESSing» της ΕΡΤ3 τη Δευτέρα, 22 Μαΐου, στις 22:00.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής θα βρεθεί για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό στούντιο μαζί με τον επιστημονικό συνεργάτη του, Νίκο Φράγκο. Ο μεγάλος "Βάσια" θα θυμηθεί ένδοξες στιγμές από το παρελθόν, θ' αναφερθεί σε λεπτομέρειες που έως σήμερα παραμένουν άγνωστες, θα μιλήσει για το ελληνικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο σήμερα, καθώς και για τον Ηρακλή. Επίσης, στην εκπομπή θα αποκαλυφθεί ένα ντοκουμέντο που σχετίζεται με την εθνική ομάδα και θα γίνει μία απευθείας σύνδεση - έκπληξη με τη Μυτιλήνη που αφορά τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός - Αστέρας… για την κούπα

Η «κούπα» των μικρών της Super League κρίνεται στο γήπεδο των καναλιών Novasports. Η τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League K17 διεξάγεται φέτος στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τη συμμετοχή του γηπεδούχου Αστέρα Τρίπολης, της Ξάνθης, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Στον τελικό, μετά τους χθεσινούς ημιτελικούς , προκρίθηκαν Ολυμπιακός και Αστέρας και το ματς θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο 20 Μαΐου στις 19:30. Στις περιγραφές των είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Αργυρόγλου.

Ηρόδοτος - Ελπίδα… live streaming

Δύο ιστορικά σωματεία του μικρασιατικού ελληνισμού θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το Σάββατο 20/5 στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που διοργανώνεται από την ΕΠΟ στο γήπεδο του Αήττητου στα Σπάτα. Ο Ηρόδοτος από τη Νέα Αλικαρνασσό του Ηρακλείου και η Ελπίδα από το Σκούταρι των Σερρών θα διεκδικήσουν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους σ’ έναν τελικό που επιφυλάσσει πολλές συγκινήσεις και θα μεταδοθεί από το telesport.gr.

Παγκόσμιο Κύπελλο U20 στο Eurosport

Μια χρονιά γεμάτη με απ’ ευθείας μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την σπουδαιότερη διεθνή διοργάνωση του 2017 για τις μικρές ηλικίες, το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, το οποίο θα προβληθεί από το Eurosport, αρχής γενομένης από σήμερα.

Τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου συγκεντρώνονται στα γήπεδα της Νότιας Κορέας, με τις 24 ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας κόσμου. Στο παρελθόν έχουν διαπρέψει στη διοργάνωση παίκτες όπως οι Μαραντόνα (1979), Μέσι (2005), Μπεμπέτο (1983), Σούκερ (1987), Κακά, Σαβιόλα (2001), Ακουέρο, Καβάνι (2007), Γκριζμάν(2011), Πογκμπά (2013) και πολλοί άλλοι. Το Eurosport θα προσφέρει στους τηλεθεατές το μεγαλύτερο μέρος της διοργάνωσης με live μεταδόσεις, με συνέπεια η συνολική παρουσία του Παγκόσμιου Κυπέλλου Νέων να ξεπεράσει τις 40 ώρες μετάδοσης. Η αυλαία της διοργάνωσης πέφτει στις 11 Ιουνίου με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο «Suwon World Cup Stadium».

Meetings ανοικτού στίβου στη Nova

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports από την Κυριακή 21 Μαΐου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές διοργανώσεις ανοικτού στίβου με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του κλασικού αθλητισμού και την σφραγίδα της διεθνούς ομοσπονδίας IAAF (International Association of Athletics Federation).

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Κυριακή 21 Μαΐου στις 07:45 στο Novasports1HD με το meeting IAAF World Challenge League που θα διεξαχθεί στην πόλη Καβασάκι της Ιαπωνίας σε περιγραφή του Ηλία Παπαϊωάννου. Προσεχώς θα ακολουθήσουν: 2 Ιουνίου το ΕΑΑ Premium Meeting Αντούχαρ (Ισπανία), 3 Ιουνίου το IAAF World Challenge League Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία), 11 Ιουνίου το IAAF World Challenge League Ενγκελο (Ολλανδία), 13 Ιουνίου το IAAF World Challenge League Τούρκου (Φινλανδία), 14 Ιουνίου το EAA Premium Meeting Ουέλβα (Ισπανία), 23-25 Ιουνίου το US Outdoor Championships (ΗΠΑ), 28 Ιουνίου το IAAF World Challenge League Οστράβα (Τσεχία), 14 Ιουλίου το IAAF World Challenge League Μαδρίτη (Ισπανία), 27 Αυγούστου το IAAF World Challenge ISTAF Βερολίνο (Γερμανία), 29 Αυγούστου το IAAF World Challenge League Ζάγκρεμπ (Κροατία) και 3 Σεπτεμβρίου το IAAF World Challenge League Ριέτι (Ιταλία).

«ΣΠΟΡΤέξ», η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ

Όταν η συνέντευξη γίνεται παιχνίδι, το ρόλο αναλαμβάνει ο Χρήστος Ανθόπουλος και η νέα εκπομπή «ΣΠΟΡΤέξ» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Μαΐου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το «ΣΠΟΡΤέξ» είναι μια εναλλακτική εκπομπή συνεντεύξεων όπου η συνέντευξη γίνεται στη διάρκεια ενός παιχνιδιού, μεταξύ καλεσμένου και παρουσιαστή. Στόχος των συνεντεύξεων του «ΣΠΟΡΤέξ» είναι να φωτίσει την πιο ανθρώπινη κι αυθεντική πλευρά του καλεσμένου, μπαίνοντας μαζί του σε μια αποκαλυπτική αλλά και διασκεδαστική συζήτηση όπου η συνέντευξη θα έχει το κέφι, την ανεμελιά και τη χαρά ενός παιχνιδιού, είτε αυτό είναι ένα παιχνίδι τένις ή μπάσκετ, είτε μια ανατρεπτική παρτίδα τάβλι. Κάθε καλεσμένος θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει στο κοινό κάποιον άνθρωπο που θεωρεί σημαντικό ή θαυμάζει, με σκοπό μέσα από την εκπομπή να προβληθούν και άνθρωποι που έχουν καταφέρει σημαντικά επιτεύγματα. Επίσης, κατά τη διάρκεια των εκπομπών προβάλλονται πρωταθλητές παιχνιδιών που δεν συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως για παράδειγμα το τάβλι.

Στην πρώτη εκπομπή ο Χρήστος Ανθόπουλος μαθαίνει τα πάντα για την ζωή της Κατερίνας Γερονικολού, ζωγραφίζοντας μαζί της τατουάζ και παίζει τοξοβολία στο ΟΑΚΑ με τον Χρήστο Δάντη. Στην τοξοβολία Δάντης κι Ανθόπουλος θα πάρουν μαθήματα από έμπειρους τοξοβόλους και θα δοκιμάσουν το σημάδι τους στους στόχους. Ενώ για να κριθεί ο νικητής στα τατουάζ, ο Χρήστος κι η Κατερίνα Γερονικολού επισκέπτονται το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Tattoo Αθήνας και τα σχέδια τους θα κρίνει ο διάσημος tattoo artist Κυριάκος Darkside.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ