MEDIA

Αποστολές για F4 και σέντρα στα play offs

Αποστολές για F4 και σέντρα στα play offs

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για το ποιους στέλνουν στο Final 4 ΕΡΤ και Nova, για τις πρώτες μεταδόσεις των play offs της Super League και άλλα μιντιακά νέα…

Από βδομάδα αναχωρούν για Κωνσταντινούπολη ενόψει Final 4 οι δημοσιογραφικές αποστολές των Nova και ΕΡΤ που θα μεταδώσουν παράλληλα τα ματς και την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

Εις την Πόλιν…
Η αποστολή των καναλιών Novasports θα είναι τετραμελής με τους Δημήτρη Καρύδα, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Νικήτα Αυγουλή και Χρήστο Καούρη ενώ την εκπομπή θα παρουσιάζουν από την Αθήνα οι Γιώργος Συρίγος, Δώρα Παντέλη με σχολιασμό του προπονητή Βασίλη Φραγκιά.
Για την ΕΡΤ θα ταξιδέψουν στην Πόλη οι Βαγγέλης Ιωάννου, Κώστας Χαλβατσιώτης και Νίκος Καραγιώργης ενώ στον σχολιασμό θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
Σημειωτέον ότι το φετινό Final 4 θα είναι το… τελευταίο, τουλάχιστον μέχρι το 2020 που θα μεταδοθεί και από ελεύθερο κανάλι. Η Nova, που από το καλοκαίρι του 2016 είχατε μάθε από τη στήλη ότι έκλεισε για ακόμη τρία χρόνια συμφωνία με την Euroleague , θα μεταδίδει αποκλειστικά όλη τη διοργάνωση για τρία χρόνια, άρα και το F4. Κάτι που επιβεβαίωσε σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο διευθύνων σύμβουλος της Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος.

Εχει πόλο αύριο
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 13 Μαΐου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD, από την υπηρεσία NovaGO και από το WebTV του Novasports.gr τον 5ο και τελευταίο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Βουλιαγμένη για την Α1 πόλο Γυναικών. Στην περιγραφή θα είναι οι Κώστας Τατάκης και Διονύσης Στρούμπος, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι ο Γιάννης Φάκαρος.

Formula 1 στην ΕΡΤ
Η Formula 1 μεταφέρεται στη Βαρκελώνη για τον πέμπτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2017. Ενός από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, καθώς στους τέσσερις πρώτους αγώνες έχουμε τρεις διαφορετικούς νικητές, ενώ Ferrari και Mercedes μοιράζονται από δύο νίκες η κάθε μία. Το grand prix θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στις 15:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από τοert.gr. Μία ώρα νωρίτερα (στις 14:00), θα προηγηθεί η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου (που προβάλλονται live, όπως και το GP, από την Cosmote TV).
Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστός και ως «Ιαβέρης jr», καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.

Υψηλή τηλεθέαση στο Eurosport για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Snooker
Το Eurosport πέτυχε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Snooker που ολοκληρώθηκε την Πρωτομαγιά. O υπ’ αριθμόν έναν προορισμός για τους λάτρεις των σπορ στην Ευρώπη φιλοξένησε το 2ο πιο επιτυχημένο -από πλευράς τηλεθέασης- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Snooker της ιστορίας. Ο μέσος όρος των τηλεθεατών στις ζωντανές μεταδόσεις του Eurosport στις 17 ημέρες που διήρκησε η διοργάνωση άγγιξε το 1 εκατομμύριο.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ