MEDIA

Απόψε στην ΕΡΤ3 το Οστάνδη - Αρης

Απόψε στην ΕΡΤ3 το Οστάνδη - Αρης

Αλλαγή στη μετάδοση για το ματς στο Βέλγιο, ανάμεσα στον Άρη και την Οστάνδη. Τι ετοιμάζει η ΕΡΤ για το Τότεναμ - ΑΠΟΕΛ.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Οστάνδη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του BCL και το ματς θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3. Το πρώτο τζάμπολ είναι στις 21:30, ενώ το ματς μεταδίδεται μόνο από την ΕΡΤ και όχι από τη Nova, ως γνωρίζαμε από πριν.

H Nova από τα άλλα ματς των ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League δείχνει σήμερα στις 19:30 το ΠΑΟΚ - Βέντσπιλς από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και, αύριο, Τετάρτη στις 21:00 το Μπαϊρόιτ - ΑΕΚ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

Για αύριο Τετάρτη δε, η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται στην ΕΡΤ με το Τότεναμ – ΑΠΟΕΛ στις 21:45 σε περιγραφή Ιωσήφ Νικολάου ενώ την εκπομπή θα παρουσιάσουν οι Βασίλης Μπακόπουλος και Πέτρος Μαυρογιαννίδης. Μετά τη λήξη, η εκπομπή θα συνεχιστεί με όλες τις φάσεις των υπόλοιπων αγώνων της βραδιάς, καθώς και με εκτενή στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Σπαρτάκ Μόσχας, σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ