MEDIA

Αποκλειστικό - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των "αιωνίων" στην Euroleague!

Αποκλειστικό - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των "αιωνίων" στην Euroleague!

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μπάμπης Χριστόγλου. Ο Mediaρχης του Sport24.gr παρουσιάζει αποκλειστικά στο Sport24.gr το τηλεοπτικό πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Αποκλειστικό - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των "αιωνίων" στην Euroleague!

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μπάμπης Χριστόγλου, πλησίον του ξενοδοχείου Caravel. O Χριστόγλου, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, βγαίνοντας από το ξενοδοχείο έγινε αντιληπτός από οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν εκεί για «ντοπάρουν» ψυχολογικά την ομάδα τους ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Χριστόγλου προπηλακίστηκε και χτυπήθηκε με κλοτσιές αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Ντέρμπι αιωνίων στο άδειο ΣΕΦ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται απόψε στο ΣΕΦ για το Κύπελλο (live από τη Nova) και από βδομάδα ρίχνονται στη μάχη της φετινής Euroleague, o "Mediaρχης" σας παρουσιάζει το τηλεοπτικό πρόγραμμα των... αιώνιων εις τας Ευρώπας!

Το Ολυμπιακός - Τσεντεβίτα θα το δείξει την Πέμπτη 15/10 στις 21:45 το Novasports 2 και το Λοκομοτίβ Κούμπαν - Παναθηναϊκός η ΕΡΤ την Παρασκευή 16/10 στις 18:00.

Ως γνωστόν η Nova θα μεταδίδει όλα τα ματς κάθε αγωνιστική πλην ενός, που θα δείχνει η ΕΡΤ. Πλην του ΟΣΦΠ η Nova θα δείξει την Πέμπτη 15/10 και τα ΤΣΣΚΑ - Μακάμπι (20:00), Novasports 3), Καρσίγιακα - Μπαρτσελόνα (19:00, Novasports 1), Ουνικάχα - Μπάμπεργκ (21:45, Novasports 1), Ερυθρός Αστέρας - Στρασβούργο (20:00, Novasports 4) και Νταρουσάφακα - Σάσαρι (21:00, Novasports 7) και την Παρασκευή 16/10 τα Φενερμπαχτσέ - Μπάγερν (19:45, Novasports 2), Αρμάνι Μιλάνο - Λαμποράλ (21:45, Novasports 2), Χίμκι - Ρεάλ Μαδρίτης (20:00, Novasports 4) και Ζιελόνα Γκόρα - Ζαλγκίρις (20:00, Novasports 7).

Αποκλειστικό - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των "αιωνίων" στην Euroleague!
INTIME SPORTS

Εκτοτε, οι "αιώνιοι" μεταδίδονται ως εξής:

2η αγωνιστική: Λαμποράλ - Ολυμπιακός στη Nova και Παναθηναϊκός - Καρσίγιακα στην ΕΡΤ.

3η αγωνιστική: Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός στη Nova και Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός στην ΕΡΤ.

4η αγωνιστική: Ζιελόνα Γκόρα - Παναθηναϊκός στη Nova και Ολυμπιακός - Λιμόζ στην ΕΡΤ.

5η αγωνιστική: Εφές - Ολυμπιακός στη Nova και Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις στην ΕΡΤ.

6η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Κουμπάν στη Nova και Τσεντεβίτα - Ολυμπιακός στην ΕΡΤ.

7η αγωνιστική: Καρσίγιακα - Παναθηναϊκός στη Nova και Ολυμπιακός - Λαμποράλ στην ΕΡΤ.

8η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Αρμάνι στη Nova και Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα στην ΕΡΤ.

9η αγωνιστική: Λιμόζ - Ολυμπιακός στη Nova και Παναθηναϊκός - Ζιελόνα Γκόρα στην ΕΡΤ.

10η αγωνιστική: Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός στη Nova και Ολυμπιακός - Εφές στην ΕΡΤ.

Δείτε αναλυτικά, με ημερομηνίες και ώρες έναρξης, το πλήρες πρόγραμμα της πρώτης φάσης της Euroleague.

Και Eurocup στη Nova

Η Nova εξασφάλισε τα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ στο Eurocup, αρχή την Τετάρτη 14/10 στις 19:00 με το ματς ΠΑΟΚ - Ζολνόκι από το Novasports 2.

Τα social media των ομάδων

Δυναμική και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media. Στο Facebook η page αριθμεί 435.333 likes , στο Twitter έχει 28.500 followers και στο Instagram 35.000 followers .

Είδα, άκουσα, διάβασα

Είδα: στο oneman.gr το " Ποιο είναι το πιο μεγάλο διπλό ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη; " με αφορμή το Αρσεναλ - Ολυμπιακός. Αν με ρωτάτε διπλά έγιναν πολλά, στο Αμστερνταμ όμως ένα...

Ακουσα: ότι διέρρευσε το ροζ βίντεο του Έλληνα ιερέα της Νέας Υόρκης, κλικ στο news247.gr και ιδού . Παπαρούπας.

Διάβασα: το blog του Ηλία Πατλάκα με τίτλο " Υπόθεση Ταχιάου: Πώς το απολίτικο βλάπτει τον ασθενέστερο ". Για όσους τυχόν δεν το πήρατε πρέφα είναι η τύπισσα που αδυνατούσε να ζήσει με 5.000+ ευρώ βουλευτική αποζημίωση.

Εμπνευσμένος τίτλος...

«This is Spata » θα ονομάζεται η εκπομπή του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζουν από Δευτέρα26 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κι η Μαίρη Συνατσάκη με νέα την εγχώρια και διεθνή showbiz. Μαζί τους η σύντροφος του Ουγγαρέζου, Ιλένια Ουίλιαμς, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπαραγωγός του στην εκπομπή The Mappes Show, στον Rythmos FM, Σταμάτης Μιτούσης, γνωστός ως Σταμάτης Din Dan Done, η δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη, την οποία βλέπαμε πέρσι στο «Πρω1νο» και ο make up artist-hair expert και πολύ καλός φίλος της Συνατσάκη, Σπύρος Σαμοΐλης. Στο τιμόνι της εκπομπής ως αρχισυντάκτης, ο Βαγγέλης Περρής.

Σε 24''

* Ακόμη περιμένουν να δουν το... χρώμα του χρήματος οι εν επισχέσει εργαζόμενοι του «Επενδυτή», καταγγέλλοντας διαρκώς τη συμπεριφορά των ιδιοκτητών της εφημερίδας, Δημήτρη Μπενέκου και Αλέξη Σκαναβή. Οι δύο τους είναι που κατήργησαν (!) το αθλητικό τμήμα του "Ελεύθερου Τύπου" δίνοντάς το σε εξωτερική παραγωγή.

* Με απόφαση του 7ου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, βρέθηκε ένοχος, για πολλοστή φορά, και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση (εξαγοράσιμη ποινή) ο εκδότης του "Αδέσμευτου Τύπου", Δημήτρης Ρίζος. Κι αυτή η καταδικαστική απόφαση προήρθε ύστερα από μήνυση εργαζόμενης τεχνικού Τύπου, Κατερίνα Γεωργοπούλου, για μη καταβολή δεδουλευμένων και μη τήρηση συμβάσεων εργασίας.

Πώς ήσουν και πώς έγινες

Αποκλειστικό - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των "αιωνίων" στην Euroleague!

...και (πολύ) καλώς έγινες. Προ 15ετίας η Πόπη Τσαπανίδου δοκιμάζει παπούτσια, στο πρωινό της ΕΡΤ με τη βοήθεια της Ρίκας Βαγιάννη. Επιβεβαιώνω πως η εν λόγω σκηνή είχε γίνει must στην 124 ΠΒΕ (σ.σ. για... γνώστες!).

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Αποκλειστικό - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των "αιωνίων" στην Euroleague!

Η εταιρεία Κωτσόπουλος δημιούργησε το Try Me, προκειμένου να παρουσιάσει με προσιτό και βιωματικό τρόπο στο νεανικό κοινό όλα τα νέα προϊόντα τεχνολογίας. Ο γεμάτος τρέλα και περιέργεια tech guru, Δημήτρης Καρέτσος, και η «γεμάτη όρεξη για γνώση» tech lover και γνωστή ως "αμαζόνα του Ομορφάντα" από την αξέχαστη διαφήμιση, Μαντώ Γαστεράτου (φωτό), δοκιμάζουν όλα τα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, τα σχολιάζουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο και παρουσιάζουν τα πιο διασκεδαστικά tech reviews, προκειμένου να φέρουν το κοινό πιο κοντά στα hot tech trends της αγοράς.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ