MEDIA

Αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο PICK N ROLL

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts during the first half of Game 5 of the NBA Eastern Conference basketball playoff finals against the Toronto Raptors Thursday, May 23, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts during the first half of Game 5 of the NBA Eastern Conference basketball playoff finals against the Toronto Raptors Thursday, May 23, 2019, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) AP PHOTO/MORRY GASH

Για την εντυπωσιακή πορεία των Μπακς, την επερχόμενη γέννηση του γιου του, αλλά και για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο προολυμπιακό τουρνουά του καλοκαιριού με την Εθνική ομάδα, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Για την εντυπωσιακή πορεία των Μπακς τη φετινή σεζόν, την επερχόμενη γέννηση του γιου του, αλλά και για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο προολυμπιακό τουρνουά του καλοκαιριού με την Εθνική ομάδα, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην COSMOTE TV.

Ο Βασίλης Σκουντής συνάντησε τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα στο πλαίσιο του αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σάρλοτ Χόρνετς, στο Παρίσι. H συνέντευξή του θα προβληθεί στο «PICK N ROLL», απόψε, Τρίτη 4/2 στις 22.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Μέσα από το πλούσιο ρεπορτάζ του «PICK N ROLL» στο Παρίσι, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν, επίσης, την αποθέωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους φαν του μπάσκετ, τη μοναδική εμφάνιση του ιδιοκτήτη της ομάδας των Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και δηλώσεις του πόιντ γκάρντ, Τέρι Ροζίερ για τον παλιό του προπονητή, Ρικ Πιτίνο.

Η εκπομπή συνεχίζει το αφιέρωμα στον σούπερ σταρ του παγκοσμίου μπάσκετ, Κόμπε Μπράιαντ, με την προβολή βίντεο που περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές του.

Τέλος, ο Βασίλης Σκουντής θα υποδεχθεί στο στούντιο της εκπομπής τον προπονητή της Λάρισας, Βαγγέλη Αγγέλου, λίγες μέρες μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Ιωνικού Νικαίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ