MEDIA

Αποκλειστικά στην COSMOTE TV τα κορυφαία τουρνουά τένις του 2019

Αποκλειστικά στην COSMOTE TV τα κορυφαία τουρνουά τένις του 2019

Περισσότερες από 1.300 ώρες ζωντανής μετάδοσης από τα κορυφαία τουρνουά τένις του πλανήτη εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της η COSMOTE TV για το 2019.

Οι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου θα προσφέρουν και τη νέα χρονιά μοναδικές στιγμές στους φαν του αθλήματος, μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT. Για τη χρονιά που ξεκινάει, η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική μετάδοση των κορυφαίων τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, ΑΤP World Tour Finals, ΑΤP World Tour 500, καθώς και επιλεγμένων τουρνουά της σειράς ΑΤP 250 & WTA.

Από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του ATP 250, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα «μεταφερθούν» στην Ινδία για να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το διεθνές τουρνουά Tata Open Maharashtra Pune.

Μεταξύ 3 και 10 Φεβρουαρίου, σπουδαίοι τενίστες δίνουν ραντεβού στα κορτ του ATP 250 Sofia Open, το οποίο έχει και ελληνικό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή του «δικού μας» Στέφανου Τσιτσιπά, νούμερο 15 στην παγκόσμια κατάταξη. Στις συμμετοχές ξεχωρίζουν οι Ισπανοί Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (Νο 24) και Φερνάντο Βερντάσκο (Νο 28), ο Ρώσος Κάρεν Κατσάνοφ (Νο 11), ο Γεωργιανός Νίκολοζ Μπασιλασβίλι (Νο 21), ο Γάλλος Γκαέλ Μονφίς (Νο 29), και ο Ελβετός Σταν Βαβρίνκα (Νο 66).

Και το 2019 η εκπομπή TOPSPIN

Το TOPSPIN, η μόνη εκπομπή αφιερωμένη στο τένις στην ελληνική τηλεόραση με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μαρίζα Γεωργίτση, κάνει πρεμιέρα για το 2019, την Δευτέρα 14/1, στις 19.00, στο COSMOTE SPORT 6HD. Οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις των παγκόσμιων πρωταθλημάτων τένις κάθε Δευτέρα στις 19.00.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12), οι τηλεθεατές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα της χρονιάς από τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος, που προβλήθηκαν στα κανάλια COSMOTE SPORT μέσα από την ανασκόπηση της εκπομπής TOPSPIN (22.00 - COSMOTE SPORT 6HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ