Απίστευτη παραδοχή της ΕΡΤ-3: "Οι οπαδοί επέβαλαν το κείμενο της ανακοίνωσης"

Απίστευτη παραδοχή της ΕΡΤ-3: "Οι οπαδοί επέβαλαν το κείμενο της ανακοίνωσης"

Η ΕΡΤ 3 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ που έγινε στα στούντιο και σημειώνει ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκφράζει μόνο τους συντάκτες της.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ3 καταδίκασε την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ στα στούντιο και τη διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος.

Επίσης σημείωσε στην ανακοίνωσή της πως το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκφράζει μόνο τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου "απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά!

"Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση.

Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.

Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

Οπαδοί του ΠΑΟΚ διέκοψαν δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ 3

ΔΙΠΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η ΕΡΤ-3 διέκοψε το πρόγραμμα για μήνυμα οπαδών του ΠΑΟΚ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24