MEDIA

Απεργία, σπικάζ… καρότσι, διαγωνισμός ΕΠΟ, «λουκέτο» και Πολυτεχνείο!

Απεργία, σπικάζ… καρότσι, διαγωνισμός ΕΠΟ, «λουκέτο» και Πολυτεχνείο!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για την περιγραφή από... καρότσα αγροτικού ελληνικού αγώνα, για το «άκυρο» στην απεργία της ΠΟΕΣΥ, για την τηλεοπτική επέτειο του Πολυτεχνείου και για τον νέο διαγωνισμό της ΕΠΟ.

Κάνουν πίσω για την απεργία

Με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματία του διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ, Δημήτρη Κουμπιά και Γιώργο Σαββίδη, είχε συνάντηση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα σήμερα. «Μετά τις προσωπικές διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν υπάρχει τώρα από την κυβέρνηση θέμα κατάργησης του αγγελιοσήμου, η ΠΟΕΣΥ χαιρετίζει τους εργαζόμενους στην ενημέρωση για την άμεση κινητοποίησή τους στο αγωνιστικό κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας και τους καλεί να βρίσκονται συνεχώς σε αγωνιστική εγρήγορση και ετοιμότητα» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ.

Απεργία, σπικάζ… καρότσι, διαγωνισμός ΕΠΟ, «λουκέτο» και Πολυτεχνείο!


Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι το θέμα της ασφάλισης των εργαζομένων στην ενημέρωση στο σύνολό της θα συζητηθεί αργότερα, μαζί με το ασφαλιστικό, αφού δεσμεύτηκε ότι πριν από την κατάθεση του νομοσχεδίου θα προηγηθεί δημόσια διαβούλευση του ίδιου και των αρμοδίων υπουργών με τους εκπροσώπους των δημοσιογραφικών ταμείων μας και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, για εξεύρεση ικανής και δίκαιης ρύθμισης.

Η ΕΠΟ κάνει διαγωνισμό για το Κύπελλο Ελλάδος…

…αλλά για την επόμενη τριετία. «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο τηλεοπτικό φορέα να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση της άδειας αποκλειστικής εκμετάλλευσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών των περιόδων 2016-'17, '17-'18 & '18-'19» αναφέρεται στο site της. Ας ελπίζουμε αυτή τη φορά να γίνει όντως διαγωνισμός…. Ε;

αλλά τι γίνεται με το Τουρκία – Ελλάδα;

Αύριο, στις 20:15, οι θριαμβευτές του Λουξεμβούργου (να λέμε και καμιά μαλ@#$ να περνάει η ώρα) παίζουν στην Τουρκία, φιλικό. Ξανά χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, λογικά εκ νέου με live streaming από το epo.gr. Εκτός κι αν αλλάξει κάτι, τελευταία στιγμή…

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο

Απεργία, σπικάζ… καρότσι, διαγωνισμός ΕΠΟ, «λουκέτο» και Πολυτεχνείο!


Μήπως βιάστηκαν εκεί στον ΠΣΑΤ να δώσουν τα φετινά βραβεία; Διότι ο Βασίλης Αναστασιάδης, από την ΕΡΑ Σερρών, περιέγραψε το ματς στο Σιδηρόκαστρο ανάμεσα σε Εθνικό και Αρη καθισμένος σε μια… αγροτική καρότσα!

EURO και… Μέρκελ

Τρία live ματς έχει την Τρίτη το πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του OTE Sport, όλα στις 21:45. Το Δανία – Σουηδία από το OTE Sport 1 και το Σλοβενία – Ουκρανία από το ΟΤΕ Sport 2 στις ρεβάνς των μπαράζ για το EURO 2016 και, στο OTE Sport 3, το μεγάλο φιλικό Γερμανία – Ολλανδία (παρουσία Αγκελας Μέρκελ και λοιπών Γερμανών αξιωματούχων).

Πού θα δούμε Κολομβία – Αργεντινή και Βραζιλία – Περού;

Τηλεοπτικώς, η απάντηση είναι… πουθενά διότι εν Ελλάδι δεν έχουν δοθεί τα δικαιώματα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναφορικά με τη Λατινική Αμερική. Ωστόσο και τα πέντε ματς της 4ης αγωνιστικής (Τρίτη βράδυ και ξημερώματα Τετάρτης) μεταδίδονται όλα σε live streaming από το stoiximan.gr . Ξεχωρίζουν φυσικά το Κολομβία – Αργεντινή (22:30) και Βραζιλία – Περού (02:00), ενδιαφέρον έχει και το Ουρουγουάη – Χιλή (01:00).

«Αντε γεια» is back

Από απόψε και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 23:30 η εκπομπή για τους φίλους του Ολυμπιακού με τους Άκη και Τάκη Τσουκαλά επανέρχεται στο κανάλι ΑΒ.

Εκλεισε

Απεργία, σπικάζ… καρότσι, διαγωνισμός ΕΠΟ, «λουκέτο» και Πολυτεχνείο!


Ούτε μήνα δεν άντεξε στα περίπτερα η δισεβδομαδιαία στοιχηματική εφημερίδα «Κουπόνι», συμφερόντων ΠΗΓΑΣΟΥ καθώς ανέστειλε την έκδοσή της από σήμερα.

Live το Ελλάδα – Γεωργία για το FINA League Ανδρών

Το πόλο έχει την τιμητική του στα κανάλια Novasports αύριο, Τρίτη 17/11. Η αρχή γίνεται στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με τον Διονύση Στρούμπο στο Novasports 1 με όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου και καλεσμένο τον πολίστα του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κόχειλα. Η συνέχεια είναι στις 19:00, με τη μετάδοση στο Novasports 2 του αγώνα Ελλάδα - Γεωργία για την 2η αγωνιστική του FINA World League Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Εβδομάδα Major League Soccer στο Eurosport

Το Eurosport προσκαλεί τους φίλους του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου να απολαύσουν μια πολυαναμενόμενη εβδομάδα δράσης με αποκορύφωμα τους περιφερειακούς τελικούς, δηλαδή τους ημιτελικούς των MLS playoffs. Καθημερινά στις 21:00 το Eurosport θα προβάλει ημίωρες εκπομπές αφιερωμένες στην καταπληκτική φετινή σεζόν του MLS που κατάφερε να συγκεντρώσει σπουδαία αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και να εκτοξεύσει το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος.

Απεργία, σπικάζ… καρότσι, διαγωνισμός ΕΠΟ, «λουκέτο» και Πολυτεχνείο!


Στίβεν Τζέραρντ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Αντρέα Πίρλο, Κακά, Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, Νταβίντ Βίγια, Φρανκ Λάμπαρντ, Ρόμπι Κιν, Ομπαφέμι Μάρτινς, Σον Ράιτ-Φίλιπς και πολλοί άλλοι παρέλασαν φέτος από τους δέκτες των τηλεθεατών του Eurosport και του Eurosport 2 και πλέον πλησιάζει η στιγμή της στέψης του πρωταθλητή. Η δράση της εβδομάδας κορυφώνεται το βράδυ της Κυριακής (22/11) με την απ’ ευθείας μετάδοση των πρώτων αγώνων των ημιτελικών του MLS: σον τελικό της Ανατολικής Περιφέρειας Columbus Crew – New York Red Bulls και στον τελικό της Δυτικής Περιφέρειας Portland Timbers – FC Dallas.

Απόψε στις 21:00 θα μεταδοθεί η ανασκόπηση της σεζόν, αύριο το αφιέρωμα στους σταρ του MLS, την Τετάρτη αφιέρωμα στον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, την Πέμπτη τα καλύτερα του πρωταθλήματος και την Παρασκευή (πάντα στις 21:00) αφιέρωμα στον Στίβεν Τζέραρντ.

Ο φωτορεπόρτερ του Πολυτεχνείου αφηγείται τη νύχτα της εισβολής

Απεργία, σπικάζ… καρότσι, διαγωνισμός ΕΠΟ, «λουκέτο» και Πολυτεχνείο!


Ο Αριστοτέλης Σαρρηκώστας, ο μοναδικός Έλληνας φωτορεπόρτερ που κατάφερε να απαθανατίσει την εισβολή του τανκ στο Πολυτεχνείο, επιστρέφει στο σημείο όπου τράβηξε τα τρία ιστορικά καρέ και αφηγείται στην κάμερα του NEWS247 τα δραματικά γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου 1973. Αναλυτικά στο news247.gr.

Πολυτεχνείο αύριο, το τιμά η ΕΡΤ

Η ΕΡΤ τιμά την 42η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με επετειακές εκπομπές-αφιερώματα, καθώς και με την προβολή ιστορικών ντοκιμαντέρ από το Αρχείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Μεταξύ άλλων στις 19:15, θα μεταδοθεί η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «ΕΡΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με το Γιάννη Δάρρα και το Γιώργο Δαράκη, αφιερωμένη στο Πολυτεχνείο. Στις 22:00, η εκπομπή «ΕΡΤ FOCUS» με τον Αντώνη Αλαφογιώργο, ασχολείται με θέματα επικαιρότητας, αλλά και θέματα σχετικά με την επέτειο του Πολυτεχνείου. Στη 01:30 θα προβληθεί η επετειακή εκπομπή για το Πολυτεχνείο «ΘΥΜΑΜΑΙ», σε σενάριο και σκηνοθεσία Σταύρου Στρατηγάκου. Το ρεπορτάζ είναι του Ηλία Γκρη. Δύο τραγικοί γονείς, ο Γιάννης Κομνηνός και η Ανθή Μυρογιάννη, ξεδιπλώνουν μπροστά στο φακό το οδυνηρό δίχτυ της προσωπικής και οικογενειακής τους τραγωδίας, αφού έχασαν τα παιδιά τους στα δραματικά γεγονότα του τριημέρου.

Απεργία, σπικάζ… καρότσι, διαγωνισμός ΕΠΟ, «λουκέτο» και Πολυτεχνείο!


Το αφιέρωμα της ΕΡΤ1 ολοκληρώνεται στις 02:10, μ’ ένα κινηματογραφικό ντοκουμέντο σε έρευνα και σκηνοθεσία Λάκη Παπαστάθη, με τίτλο «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ: ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ». Το ντοκιμαντέρ καταγράφει την τετραήμερη εξέγερση του Πολυτεχνείου, με επίκεντρο τη συγκλονιστική νύχτα της 16ης προς 17η Νοεμβρίου, καθώς και την «επόμενη ημέρα» από την εισβολή των τανκ. Παράλληλα, βλέπουμε και απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ «ΜΕΓΑΡΑ» των Σάκη Μανιάτη και Γιώργου Τσεμπερόπουλου, που παρακολουθεί τον αγώνα των Μεγαριτών εναντίον της εγκατάστασης του διυλιστηρίου στην περιοχή τους.

Σε 24''

* Πανούσης… και live! Αφού μίλησε στον μισό ελληνικό Τύπο απόψε ο o πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης μιλά στις 23:20 καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR.

* Αύριο, Τρίτη στις 23.55 στο Μega και στην «Ανατροπή» ο Γιάννης Πρετεντέρης υποδέχεται του Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδης, τους οποίους… ανακρίνουν οι Πέτρος Τατσόπουλος και Πέτρος Κωστόπουλος. Ο,τι να’ ναι…

* Από την 1η Δεκεμβρίου ο Νίκος Ευαγγελάτος θα ανήκει στο δυναμικό του Εpsilon TV, αναλαμβάνοντας και τη διεύθυνση ειδήσεων και μια δίωρη πολιτική εκπομπή που θα δίνει lead in στο δελτίο ειδήσεων.

* Πρεμιέρα για το "Ράδιο Αρβύλα" στις 23/11 στον ΑΝΤ1, πρεμιέρα όμως απόψε (00:15) για το ΟΛΑ.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Απεργία, σπικάζ… καρότσι, διαγωνισμός ΕΠΟ, «λουκέτο» και Πολυτεχνείο!


Η αλήθεια είναι ότι η Εύη Βατίδου μας έχει λείψει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Αν και μέσα Νοέμβρη, φρόντισε να απολαύσει την θάλασσα και να το μοιραστεί στο Instagram...

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ