MEDIA

Αντιδράσεις οπαδών της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Ντέμη Νικολαΐδη στο κανάλι του Ιβάν

Αντιδράσεις οπαδών της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Ντέμη Νικολαΐδη στο κανάλι του Ιβάν
EUROKINISSI

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ξεκίνησε συνεργασία με το κανάλι "Open" ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη και στα social media επικρατεί πανικός για την απόφαση του άλλοτε ποδοσφαιριστή και μετέπειτα προέδρου της ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα βρίσκεται στην νέα κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του καναλιού Open του Ιβάν Σαββίδη και ο Γιώργος Σαββίδης τον καλωσόρισε μέσω Instagram. Συγκεκριμένα, ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε για τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ: " Καλωσόρισες και καλή επιτυχία...".

Η απόφαση του άλλοτε ποδοσφαιριστή και μετέπειτα προέδρου της ΑΕΚ να συνεργαστεί με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με την Ένωση, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα social media. Πολλοί φίλοι των κιτρινόμαυρων αντέδρασαν έντονα με την απόφαση του Ντέμη.

Μεταξύ αυτών και ο επί χρόνια δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Στράτος Σεφτελής, ο οποίος είπε την άποψή του για το θέμα.

"Ο Ντέμης είναι ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρανθρωπος.

Η θέση ηθικής που παίρνει πάντα, είναι στην πράξη και όχι στα λόγια.

Μότο του «το ποδόσφαιρο πάνω από όλα, ο ποδοσφαιριστής πάνω από όλους».

Είναι ειλικρινής. Και σε διαρκή εμπόλεμη κατάσταση με τις συμμορίες του ποδοσφαίρου: Παραγοντικες, διαιτητικές, δημοσιογραφικές. Σαν παίχτης και μετά ως παράγοντας.

Με αυτή την στάση του έχτισε μια ιστορία. Ένα αξιέπαινο προφίλ, ανθρώπου αξιοπρεπή, εντίμου, μαχητή της αλήθειας.

Ανθρώπου που δεν μασάει τα λόγια του όταν βρεθεί μπροστά στο σταυροδρόμι, που από την μια έχει να επιλέξει το στενά εννοούμενο συμφέρον και από την άλλη την αλήθεια.

Ο Ντέμης έχει πληγεί από το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου. Κυρίως οικονομικά...

Τον άκουσα πριν λίγο στον sport fm. Εκεί όπου επιβεβαίωσε την συνεργασία του με το κανάλι του Ιβαν.

Για το κανάλι και τον ιδιοκτήτη του, αυτή η συνεργασία είναι χρυσάφι και πλατίνα μαζί! Κίνηση ματ, από όπου κι αν την δει κάποιος.

Για τον Ντέμη είναι; Θα δείξει...

Δεν είμαι από αυτους που θα ακυρώσω την διαδρομή ενός εντίμου ανθρώπου για μια απόφαση του. Ούτε να προτρεξω για να υποστηρίξω πως ο ασυμβιβαστος Ντεμης πήγε τόσο αφελως και ξεπουλήθηκε σε επιχειρηματικα (και αλλά...) συμφέροντα. Δεν μου δίνει τέτοιο δικαίωμα το προφίλ του μέχρι σήμερα!

Θα περιμένω να τον κρίνω στην πράξη...

Ένα μόνο ελπίζω: Ο Ντέμης να έχει σκεφτεί πως θα αντιμετώπιζε δημόσια, σαν σχολιαστής της τηλεόρασης, περιστατικό ανάλογο του περασμένου Μαΐου: Τι θα ελεγε για τον οπλοφορούντα Ιβαν να απειλεί τον διαιτητή και τον Μιχελς να του λέει «τελείωσες»...

Και να ξεκαθάρισε με τους εργοδότες του ποια θέση θα έπαιρνε...

Αν δεν το έχει κάνει αυτό, η συνεργασία αυτή θα έχει ζωή ολίγων εβδομάδων.

Η συνέχεια επί της οθόνης...".

Πιο επικριτικός για τον Νικολαΐδη ήταν και ο γνωστός φίλος της ΑΕΚ και δημοσιογράφος στη δημόσια τηλεόραση, Νίκος Αγγελίδης, ο οποίος έγραψε ένα μεγάλο σχόλιο, με το οποίο κατακρίνει την απόφαση του Ντέμη να πάει στο κανάλι του Ιβάν.

"Το θέμα είναι να μην ξεχνάς... για να μην ξεχνιέσαι...

Να στέκεσαι πάντα με αξιοπρέπεια γύρω από αυτά που έλεγες ότι πρεσβεύεις... Να μένεις ταπεινός, με χαμηλούς τόνους και σταθερό προφίλ...

Αλλά υπάρχει και η λέξη "επαγγελματίας"...

Τα κουτορνίθια είμαστε εμείς που τον ειδωλοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Κάποτε εμφανίστηκε ως εξυγιαντής του ποδοσφαίρου. Στον αγώνα για την εξυγίανση ξέχασε ποιοι το έφεραν εκεί... και βρήκε το δρόμο για να τους αναγνωρίσει κάπου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, απέναντι από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Σήμερα, ως εξυγιαντής του ποδοσφαίρου (κάποτε...) πηγαίνει στο κανάλι του πιστολέρο - που φαίνεται ότι αποτελεί συνδετικό κρίκο της εξυγίανσης - για να κάνει τον σχολιαστή.

Τότε που μπούκαρε ο νυν εργοδότης του στο γήπεδο με την πιστόλα, ξέχασε... να το σχολιάσει (ως σχολιαστής), παρά μόνο κόλλησε στην στάση του Βιερίνια που αντέδρασε στον πρόεδρα... Αυτό φαίνεται αρκούσε για την εξυγίανση.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο όντως βαδίζει από το καλό στο καλύτερο. Έχουμε εγγυήσεις για αυτό, από τους ανθρώπους που ήρθαν για να μας το εγγυηθούν...

Κάποτε μεγαλώναμε τα παιδιά μας με την φωτογραφία του πάνω από το προσκεφάλι τους, όπως είχαμε εμείς τον Μαύρο τον Θεό...

Το μόνο που μένει στην ιστορία πια, είναι η εικόνα ενός καλού ποδοσφαιριστή που σταμάτησε ξαφνικά (;) το ποδόσφαιρο.

Καλή τύχη, καλές εκπομπές, καλή μπάζα από την ΠΑΟΚάρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ