MEDIA

Anthony Joshua VS Joseph Parker στα ρινγκ της COSMOTE TV

Anthony Joshua VS Joseph Parker στα ρινγκ της COSMOTE TV

Η «μάχη» των Anthony Joshua και Joseph Parker πλησιάζει και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά την αναμέτρηση των δύο κορυφαίων πυγμάχων. (VIDEO)

Η «μάχη» των Anthony Joshua και Joseph Parker στο εθνικό στάδιο της Ουαλίας πλησιάζει και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά την συναρπαστική αναμέτρηση των δύο κορυφαίων πυγμάχων, που θα αναδείξει τον υπερπρωταθλητή στην κατηγορία βαρέων βαρών, καθώς και την υπόλοιπη δράση της ημέρας (20.00, COSMOTE SPORT 5HD).

Ο Joshua είναι κάτοχος του τίτλου των International Boxing Federation, της World Boxing Association και του International Boxing Organization στην κατηγορία βαρέων βαρών. Ωστόσο, ο Nεοζηλανδός Parker "έκλεψε" από τον Βρετανό την ευκαιρία να κάνει το 4/4, αρπάζοντας τη ζώνη της World Boxing Organization.

Την ίδια ημέρα, ξεχωρίζει επίσης στην κατηγορία βαρέων βαρών, ο αγώνας του Alexander Povetkin με τον David Price, αλλά και αυτός του Βορειοϊρλανδού Ryan Burnett με τον 31χρονο Yonfrez Parejo από τη Βενεζουέλα, στην κατηγορία «πετεινού» (53.3 kg).

Στην κατηγορία ελαφρών βαρών (59-61.2 κιλά) ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Anthony Crolla θα χρειαστεί τη νίκη επί του αήττητου, Edson Ramirez από το Μεξικό, ώστε να καταφέρει να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ