MEDIA

Ανακοίνωση Metropolis για Ζουράρι

Συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις». Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI)
Συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις». Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ραδιοφωνικός σταθμός, "Metropolis" χαρακτηρίζει "επιεικώς απαράδεκτα" τα όσα είπε ο Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, για τον Άρη και το ζήτημα ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Οι ατάκες που χρησιμοποίησε ο Κώστας Ζουράρις στον "Metropolis", για τον Ολυμπιακό, τον Άρη και το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ προκάλεσαν σαλο.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Παιδείας είπε "στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000 γαύροι... Ποιος τον γ... τον Άρη, παιδί μου;".

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει "επιεικώς απαράδεκτα" τα όσα είπε ο Κώστας Ζουράρις για τον Άρη και το ζήτημα ονομασίας της ΠΓΔΜ και ξεκαθαρίζει ότι δεν υιοθετεί τις προσωπικές του απόψεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ METROPOLIS 95,5:

"To Metropolis 95.5 δηλώνει κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι χαρακτηρίζει επιεικώς απαράδεκτη την έκφραση που απέδωσε στον ιστορικό σύλλογο του Άρη, ερωτηθείς για το σκοπιανό ζήτημα, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις φιλοξενούμενος το μεσημέρι στους 95.5 των FM.

Η δήλωση του κ. Υφυπουργού απηχεί τις προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το κορυφαίο ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδος και δεν υιοθετείται από αυτό. Ο Άρης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας και η περήφανη ιστορία του στοιχειοθετεί την καλύτερη απάντηση σε όποιον δεν αποδίδει τον προσήκοντα σεβασμό".

Photo credits: Eurokinissi

Στο 28:26 η αναφορά στους οπαδούς του Ολυμπιακού, στο 30:30 η αναφορά στον Αρη

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ